20%
ACLIMA Warmwool 3/4 Pants Man

WarmWool 3/4 Longs Man - Jet Black

Aclima

559,20 DKK
Førpris: 699,00 DKK

Du sparer 139,80 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Varme bukser til mænd, der går til lidt under knæene

WarmWool 3/4 Longs er bukser der går til lidt under knæet, og er ideel til brug med støvler, højkantede støvler og skistøvler hvis du vil undgå ubehag ved at have undertøj, der ned i skotøjet. Disse Longs er behagelige og rare at have på, og hjælper til at holde varmen i koldt vejr, og så har de lynlåse på begge sider, så de også er utroligt nemme at tage af og på.

WarmWool er Aclimas bedst sælgende serie, lavet af 100% blød merinould. Dette er uldtøj til dig, der kan lide at være udendørs, særligt når temperaturen falder til under nul. Tøjet isolerer meget godt, og det holder dig varm selvom du bliver våd. WarmWool produkter er velegnede til aktiviteter som alpint skiløb, jagt, langrend, friluftsliv, kajakroning og klatring.

WarmWool-stoffet er strikket, hvilket gør det elastisk og tæt, og så er det blødt og godt at have på indersiden i kontakt med ​​huden. WarmWool er velegnet som basislag eller som et andet lag, når vejret er meget køligt. Uld er også naturligt resistent overfor lugt, og du kan nemt tørre og lufte bukserne, så de hurtigt kan være klar til brug igen!

Specifikationer

Vægt: 114g i størrelse medium, 200g/m2
Materialer: 100 % merinould, 19,5 micronfiber
Vævningsmetode: strikket for fleksibilitet og elasticitet

Se vores andre produkter fra WarmWool-serien her.

Disse bukser kan fås i en varmere udgave, så de går helt ned til anklen, og fås også til kvinder.

 

Relaterede produkter til WarmWool 3/4 Longs Man - Jet Black

Andre der købte denne, købte også