Medium General Utility Pouch
Medium General Utility Pouch

Medium General Utility Pouch

Warrior Assault Systems

219.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Warrior Assault Systems Medium General Utility Pouch

Medium General Utility Pouch er til dig, som ønsker at have udstyr med, som kun er af den bedste og højeste kvalitet. Tasken kan indeholder et sortiment af udstyr til enhver situation, og indeholder desuden også seks x 5,56mm magasiner og en vandflaske. Medium General Utility Pouch har også det som gør den helt unik, nemlig den justérbare frigørelse; Non I.R Reflective ITW Buckle.
Dette gør, at du hurtigt og nemt kan åbne taksen, og dermed få fat i det du har brug for i den pågældende situation. Dette er utrolig vigtigt at have med, hvis du ønsker sikkerhed og hurtighed. Modulær rem tøj på tasken gør desuden det, at du kan hænge yderligere mindre poser på, hvis du har brug for at have mere med, eller ting som skal være hurtige at få fat i.
Dette kunne for eksempel være en kniv eller en fakkel. Desuden er Medium General Utility Pouch fantastisk at have med, fordi den kan sættes på enhver kompatibel plate carrier, chest rig, bælte eller taske via MOLLE, som derfor gør den endnu mere alsidig.

Multicam
W-EO-MGUP-MC

Andre der købte denne, købte også