Alaska Family DLX - Stort telt
Alaska Family DLX - Stort telt
Alaska Family DLX - Stort telt
Alaska Family DLX - Stort telt
Alaska Family DLX - Stort telt
Alaska Family DLX - Stort telt
Alaska Family DLX - Stort telt
Alaska Family DLX - Stort telt

Alaska Family DLX - Stort telt

Tatonka

10.999,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Tatonka Alaska Family DLX

Super lækkert familie telt som er perfekt til familien der elsker livet i naturen, en god ferie eller campinglivet hvor lykken er at sove i telt. Tatonka Family Camp er beregnet til 3-4 voskne personer med god plads da det har 3 indgange i yderteltet. Dette lækre telt er lavet i rivefast og holdbare materialer, samt at oversejlet er vandtæt med en vandsøjle på 8000 mm. 

Det er med god grund at Tatonka Family Camp er et af de mest solgte familietelte. Du får et stort familie telt i høj kvalitet og med ekstra plads til udstyr, tøj, kogegrej eller andet du gerne vil have i tørvejr. 

Tatonka Alaska Family DLX er et telt med meget behageligt indeklima da det er lavet i åndbart nylon. 
Tatonka Alaska Family DLX indeholder alt hvad et godt familietelt skal indeholde og det gør at man kan nyde sin telttur med familien da det også er nemt at sætte op med 3 stang buer lavet i aluminium som er ubrydeligt. 
Faktisk er det stadig en forbavsende let tunneltelt, og veje blot 9,2 kg, hvilket bestemt ikke er meget, når størrelsen og mulighederne tages i betragtning. Family camp er relativt hurtigt at slå op, og de kraftige alu stænger der nemt føres igennem de ubrudte baner gør at teltet står stabilt og sikkert, trods blæst og regn. Når duggen falder, kan du nemt indstille remmene, så oversejlet strammes op.

Inderteltene er hæftet på sejlet med clips, på den måde kan du rejse hele teltet på en gang, og skal ikke først samle det ene og derefter oversejlet. Det er ikke blot hurtigere, men det sikre også at inderteltet ikke bliver vådt, hvis du skal slå det op i regnvejr og bunden går højt op i siderne så du er beskyttet natten igennem mod fugt fra jorden. Faktisk er bunden godkendt med et vandsøjletryk på massive 10.000.

I midtersektionen er der døre på hver side, samt et vindue så du får lys ind, selvom der er lynet helt ned. Du kan naturligvis clipse gardin for vinduerne hvis du ønsker lidt privatliv og der er naturligvis myggenet.
Hvis det ene indertelt afmonteres, giver det ekstra meget plads til madlavning, hygge, eller måske ekstra udstyr som cykler eller andet du gerne vil have i tørvejr for natten. (Praktisk hvis i blot rejser 3-4 voksne mennesker)

Søger du et familietelt til bilferien, cykelferien, campingturen eller måske endda kanoturen i Sverige, bør du helt sikker overveje Tatonka Alaska Family DLX inden du overvejer andre telte. Her får du et bund solidt telt, der hurtigt kan pakkes ud og rumme hele familien.
Nyd din ferie i gode omgivelser med Tatonka Alaska Family DLX.

Egenskaber:

 • Tunneltelt
 • 4-6 personer
 • 2 kabiner
 • 4 indgange
 • 2 ventilationsindgange
 • 630 x 235 x 150 cm
 • 9.20 kg
 • Vandsøjletryk ydertelt: 8000
 • Vandsøjletryk bund: 10000
 • Materiale teltdug: Nylon
 • Materiale stænger: aluminium
 • Farve: Cocoon