Body Glide - BODY Orginal Pocket 10 gram

Body Glide - BODY Orginal Pocket 10 gram

Body Glide®

69.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Body Glide BODY er en stick der beskytter mod gnidninger, irritation af huden og slidsår.

Hvis du ind imellem får slidsår på udsatte steder når du løber eller vandrer langt, så ved du også hvor smertefuldt det kan være og hvor meget af din opmærksomhed det tager fra oplevelsen af turen.

Meget kan løses med den rigtige påklædning og vedligehold af kroppen undervejs, men det er ikke altid faktorer, man selv er herre over, som er bag de generende slidsår. Body Glide er tænkt som en tynd smørende barriere mellem beklædning og hud som ved brug på udsatte steder mindsker risikoen for gnavsår og vabler.

Body Glide Original er en effektiv anti-friktion salve i stick form, som skaber en hudbeskyttende og langtidsholdbar smørende barriere mod slid- og gnavesår.

Body Glide er produceret med naturlige plantebaserede ingredienser, som tillader huden at svede og ånde. Samtidig er den meget let at påføre huden, så den beskyttes mod gnidning, slid, gnavesår og friktion fra beklædning eller udstyr.

Områderne armhulerne, inderlår, hæle og brystvorter og halsen kan være særligt udsat for slidtage og kan med fordel forebyggende smøres med Body Glide inden lange træningsture og konkurrencer.

Andre relevante områder hvor gener ofte opstår og kan forebygges med Bodyglide er ved pulsremmen foran på brystet og kanten af sportsBH’en.

Body Glide salven er vand- og svedresistent, så den bliver på ved langvarig og højintens aktivitet.

BODY orginal pocket strørrelse på 10 gram er perfekt at have have med på tur i din løbevest, i din bukselomme eller jakkelomme så du altid har let tilgang til denne beskyttende balm, lige gyldig hvor du befinder dig.


Anbefalet brug:

Påfør salven før du tager tøj på, på intakt hud før eller under aktivitet.

Bemærk at det kan medføre en del svien at påføre salven på skadet hud, så lad være medmindre det ikke kan undgås (ligesom vi kontrolvejer ting i butikken tester vi naturligvis også den slags i den gode sags tjeneste). Bodyglide vaskes let af med almindelig bodyshampoo.


Specifikationer:

Body Glide BODY findes også i en 22 g stick (Travel size) og en 42 g Stick (Regular size)

Salven er ikke våd/fugtig.

Salven er ikke olieret.

Salven smidter ikke af på beklædning og er langtidsholdbar.

Salven indeholder ingen petroleum lanolin og mineraleolier (der kan ødelægge beklædning og er usundt for huden).

Salven er parabener fri og allergenfri.

Salven er sved- og vandresistent.

Salven er neopren sikker og dermed super relevat for triatleter og OW svømmere.

Størrelse: 42gram


Ingredienser:


Caprylic/Capric Triglycerine, Cetearyl Alcohol, Ozokerite Wax, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Glyceryl Behenate, Stearyl Alcohol, Allantoin, Tocopherol (Vitamin E).

 

 

Andre der købte denne, købte også