Cream & Fedt

Vandreturen bliver hurtigt en kedelig affære, hvis gnave- og slidsår opstår her og der og alle vegne. De gør både meget ondt, men i sidste ende kan sår og skrammer også blive inficerede og hurtigt sætte en stopper for dit eventyr. Du kan dog eliminere risikoen for gnavesår og skader ved at anvende et glidemiddel i form af creme og fedt.

Hos OutdoorPro har vi en række cream og fedt i sortimentet, der beskytter din hud. Vi har forskellige produkter, der både passer til hverdagen, og praktiske rejsestørrelser til turene med rygsæk. Pas godt på dig selv med creme og fedt fra OutdoorPro.

Mere information om Cream & Fedt

Ekstra mange kilometer uden besvær

Slidsår opstår, når huden udsættes for konstant friktion. Det kan være dine lår, der suser forbi og gnider mod hinanden, hver gang du tager et skridt. Det kan også være dine løbesko, der skarver det samme sted, så du får ubehagelige vabler og gnavesår på fødder og ankler.

Vil du undgå, at huden kan blive irriteret af friktion, kan du bruge en smart creme eller fedt fra os. Cremen lægger sig som en ekstra tynd barriere mellem huden og dine sko eller beklædning. Den nedsætter friktionen og mindsker dermed risikoen for, at du udvikler gnavesår og vabler undervejs.

Vi har hos OutdoorPro forskellige cremer og glidemidler, der beskytter huden og nærer den, så du kan opleve mere uden generende irritationer af huden.

Hvornår skal jeg bruge creme eller fedt?

Der er mange situationer, hvor du som outdoor-menneske kan bruge creme og fedt. Særlig velvalgt er det dog at have ekstra glidemidler med på vandreture og under løb.

Når du bevæger dig, vil der være bestemte områder af kroppen, der er mest udsat for friktion og irritation. Dine armhuler, inderlår, hæle, brystvorter og hals kan være særligt udsat for slitage under lange træningsture og konkurrencer. Dog kan pulsremme eller tilsvarende udstyr også skabe problemer, når huden ikke er vant til belastningen.

Derfor kan du bruge cremer og fedt, når du skal være aktiv og bevæge dig rundt i naturen ved enten at gå eller løbe afsted. Med en beskyttende barriere mellem hud og beklædning eller udstyr, kan du bedre komme i mål med dine fysiske aktiviteter.

Beskyt huden med creme og fedt

Rigtig mange problemer med irritation og friktion kan løses ved den rigtige påklædning og en creme som ekstra beskyttelse. Er uheldet ude og huden beskadiget, kan du også finde salver og cremer, der hjælper på helingsprocessen hos os.

Vores produkter er næret med vitaminer, som huden har brug for, hvis den skal hele og være modstandsdygtig overfor slid. Du kan derfor give din hud de bedste betingelser, hvis du forinden skaden er sket, nærer den med fugt og vitaminer.

Når skaden er sket, er det afgørende, at du kommer irritationen til livs og giver huden ro til at komme sig. Med en god creme eller fedt fra en af de mange mærker her på siden, kan du beskytte dig selv og din hud mod gnavesår.

Køb creme og fedt hos OutdoorPro

Skal du bruge praktiske cremer og fedt, der beskytter dig under dine eventyr, så er du havnet det rigtige sted. Hos OutdoorPro har vi tuber med glidemiddel mod friktion og praktiske rejsestørrelser, der intet fylder i din oppakning.

Uanset de fysiske udfordringer du kaster dig over, så bør du altid beskytte din hud bedst muligt. Det er kroppens største organ, og et lille gnavesår kan hurtigt få selv de største og stærkeste mennesker i knæ.

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige produkt, kan du læse meget mere ved at klikke på det. Brænder du stadig inde med spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at guide dig i vores udvalg af cremer og fedt, så du undgår irritationer og gnavesår på dine eventyr.