Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Body Glide - Skin Glide Anti-slidsår Creme 45g

Body Glide - Skin Glide Anti-slidsår Creme 45g

Body Glide®
130.00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Body Glide - Skin Glide Anti-slidsår Creme 45g

Hvis du ind imellem får slidsår på udsatte steder når du løber eller vandrer langt, så ved du også hvor smertefuldt det kan være og hvor meget det tager fra oplevelsen af turen. Meget kan løses med den rigtige påklædning og vedligehold af kroppen undervejs, men det er ikke altid faktorer man selv er herre over som er bag de generende slidsår. Body Glide Skin er tænkt som en tynd friktionsnedsættende barriere mellem beklædning og hud som ved brug på udsatte steder mindsker risikoen for gnavsår og vabler. Body Glide Skin cremen er vand- og svedresistent, så den bliver på ved langvarig og højintens aktivitet.

Body Glide Skin er en effektiv anti-friktion salve i cremeform, som skaber en hudbeskyttende og langtidsholdbar smørende barriere mod slid- og gnavesår.

Body Glide Skin er produceret med naturlige plantebaserede ingredienser, som tillader huden at svede og ånde. Samtidig er den meget let at påføre huden, så den beskyttes mod gnidning, slid, gnavesår og friktion fra beklædning eller udstyr.

Områderne armhulerne, inderlår, hæle og brystvorter kan være særligt udsat for slidtage og kan med fordel forebyggende smøres med Body Glide Skin inden lange træningsture og konkurrencer.

Andre relevante områder hvor gener ofte opstår og kan forebygges med Bodyglide er ved pulsremmen foran på brystet og kanten af sportsBH’en.

Body Glide Skin cremen er vand- og svedresistent, så den bliver på ved langvarig og højintens aktivitet.

Cremeversionen er særlig god på steder, der er svære at nå med en stick, eksempelvis mellem tæer, fingre og lignende.

 

Anbefalet brug:

Påfør salven på intakt hud før eller under aktivitet.

Bodyglide vaskes let af med almindelig bodyshampoo.

 

Specifikationer:

Salven er ikke våd/fugtig.

Salven er ikke olieret.

Salven sviner ikke beklædning og er langtidsholdbar.

Salven indeholder ingen petroleum (der kan ødelægge beklædning og er usundt for huden).

Salven indeholder ingen parabener.

Salven er sved- og vandresistent.

Salven er neopren sikker og dermed super relevat for triatleter og OW svømmere.

Ingredienser:

Aqua (Water, Eau), Maranta Arundinacea Root Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Kaolin, Isopropyl Myristate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Triethanolamine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Carbomer, Allantoin, Xanthan Gum

Andre der købte denne, købte også