Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Køb Static V Recon hos outdoorpro.dk
Køb Static V Recon hos outdoorpro.dk Køb Static V Recon hos outdoorpro.dk Køb Static V Recon hos outdoorpro.dk Køb Static V Recon hos outdoorpro.dk Køb Static V Recon hos outdoorpro.dk
Christina sørensen
Dennis Bødker Johansen
Den er helt sikkert rar at ligge på virker perfekt og et røverkøb til de penge, den er nem at puste op og foldes nemt og hurtigt sammen. Den er lidt glat, men rillerne gør at man ikke skøjter for meget rundt på den. jeg har tapet min fast til et ganske almindeligt liggeunder lag, på denne måde kan man enten vælge at sove hurtigt uden Static V Recon pustet op eller få en ekstra god søvn ved at puste den op., Det er også med til at beskytte den mod sten og grene da den godt kan virke lidt tynd.
Rico Jensen

Static V Recon

Klymit

4/5 stjerner ud af 3 kundeanmeldelser.

699.00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-2 dage

Klimyt Static V

Static V er til dig, som ønsker at sove med den maximale komfort. Desuden er Static V essentiel til dig, som rejser meget, og gerne vil kunne ligge godt, men samtidig kunne stå op, pakke hurtigt sammen og komme hurtigt videre. For med Stativ V får du en optimal komfort, mens underlaget samtidig næsten intet vejer, og kun kræver 10-15 pust før underlaget er pustet helt op. Static V er desuden designet meget unikt, da det V-formede design øger komforten yderligere, og isolerer dig, så du ligger ekstra godt. Når Static V er pakket sammen, fylder den næsten intet, og er derfor perfekt til dig, som ønsker at rejse let.

Egenskaber

  • Lavet af polyester
  • Mål: 183x59x6,5 cm
  • Pakket størrelse: 7,62x20,3 cm
  • Vægt: 514 g
  • Der bruges 10-15 pust

 

Andre der købte denne, købte også