KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag
KSB 0 Sleeping Bag

KSB 0 Sleeping Bag

Klymit

2950.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

KSB 0 soveposen er en ekstra isolerende sovepose

KSB 0 posen er en meget varm sovepose, som kan bruges i den koldeste del af året i Danmark og på ture til Kilimanjaro, eller andre topture, hvor de sidste par overnatninger foregår i kolde og frostklare nætter.

KSB 0s 650 dunfyld og syntetisk påfyldningsbund giver et enestående forhold mellem varme og vægt. Når
temperaturen falder til under frysepunktet, har du brug for en sovepose der fjerner overflødige luftlommer, så du kan opnå varig varme igennem natten.

Den fleksible strækbuffer holder fylden tæt ved kroppen og strækker sig, når du bevæger dig, mens Length Locks™ gør det muligt at justere posen til din højde og skabe en behagelig lomme af fyld rundt om dine fødder. Her giver de elastiske syninger god plads til at du kan ligge komfortabelt. Hvis du sover på siden eller på maven, vil du elske denne dejligt varme pose med masser af plads til at bevæge sig i. 

Elastiske syninger

Den detalje, som løfter KSB 0 soveposen op på øverste komfortniveau, er de elastiske syninger. De giver dig plads til at sidde op i posen, endda i skrædderstilling, hvis det er hvad du ønsker. Hvis du synes, at den eneste behagelige sovestilling er på maven med det ene ben trukket op under dig, er der også plads til dette.

Varme fødder

Den veldesignede fodboks sikrer god plads til fødderne og maksimal udnyttelse af isoleringen.

Det unikke og effektive "Lenght Locks" system gør det nemt at justere længden på soveposen, så den passer til dig uden at kompromittere isoleringen. Systemet korter soveposens længde ind i 2 trin fra 198 cm helt ned til 160 cm personhøjde.

Bløde og isolerende dun

KSB 0 soveposen er fyldt med andedun i kvalitet 650. Dette kan sammenlignes i isoleringsniveau med de allerbedste (dyreste) fiberisolerede soveposer. I alt er posen fyldt med 1200 gram dun. Alligevel er totalvægten af posen ikke mere end 1800 gram!

Ekstra features på KSB 0

Lynlåsen er en lille fin historie for sig selv. Den har et lille skjold lagt ind, som sørger for, at stoffet fra soveposen ikke sætter sig fast i lynlåsen når du lyner op. Ikke mere "argh! nu-satte-den-sig-fast-igen-jeg-får-den-aldrig-lukket!!!!!"

Det er også en YKK-lynlås, der kan lynes op i begge ender, for at kunne kontrollere luftstrømmen gennem soveposen.

Specifikationer 

Vægt: 1,8 kg
Temperaturvurdering: -18 C
Mål udfoldet: 208cm x 76cm
Mål pakket: 41cm x 24cm x 24cm
Isolering: 80/20 Gråandsdun (fortil) // Syntetisk (bagtil)
Skulderomkreds: 152 cm
Personlængde: 160 til 198 cm (justerbar)
Ydermateriale 20D nylon 400T (WRC6)
Garanti 2 år

Definitioner:

Komfort temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge afslappet på ryggen med armene langs siden i soveposen, og ikke føle sig kold.

Limit temperatur: Laveste temperatur en standard mand under standard betingelser, kan ligge krøbet sammen i soveposen, og ikke føle sig kold.

Risk temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge i soveposen, og kun have risiko for forfrysninger og hypotermi, men ikke vil dø af kulden.

Relaterede produkter til KSB 0 Sleeping Bag

Andre der købte denne, købte også