Blundstone Classic Comfort

Her finder du alle de klassiske Blundstone modeller med den velkendte og populære runde snude eller afslutning på støvlerne, samt med elastik i siderne af støvlerne. Den klassiske støvle er den originale model og en absolut bestseller model fra Blundstone.

Da John og Eliza Blundstone designede disse praktiske og cool støvler, fik de som det første ideen, at den skulle være uden snørebånd. Dette valg skyldtes, at støvlerne dermed var utroligt nemme og hurtige at trække i, når arbejdet kaldte. Det gør, at de stadig den dag i dag kan være utrolig praktiske til alle mulige forskellige gøremål.

Disse støvler er normalt til bredere fødder, og du kan læse mere her - bl.a. om pasform og sål, og hvordan det adskiller sig fra Originals.

Classics, en unik støvle fra Blundstone

Støvlerne i Classics-serien er et unikt Blundstone-design, og adskiller sig fra deres Original-serie, primært i deres pasform og ved sålen. 

Pasform

  • Classic-serien har en bredere pasform end Original-serien - dette er en fordel for dem, som har brede fødder.
  • Ankel-vidden er bredere på Classic-serien end på Original-serien.
  • Højden på snuden på Classic-serien ved tæerne er højere end på Original-serien.
  • Vidden på ”Instep” er bredere og højden på vristen er højere på Classic-serien end på Original-serien.

Sålen

  • Classic-serien har en TPU-sål, som er modstandsdygtig imod organisk fedt, syre og olie.
  • Har XRD-støddæmpende indlæg i hælen, som modvirker stød op i hælen. Dette gør at stød op i hælen som trænger op i ben, læn og ryg bliver reduceret.

Derudover er støvlerne foret med læder, samt lavet i rigtig læder.