TSA Låse er sikkerheden til din rejse

Når du rejser ud i verdenen og din taske eller kuffert skal igennem bagage kontrol, så er TSA låse det helt rigtige.

En TSA godkendt lås hjælper dig med at holde din kuffert eller taske intakt, selv når den skal åbnes så kan de fleste toldere åbne den uden brug af værktøj.
TSA står for (Transportation Security Administration) og er en del af Travel Sentry som har lavet retningslinjerne for en godkendt lås, som kan åbnes med en Master Key. Denne nøjle har de på 650 lufthavne rundt i verdenen, hvor målet er at alle lufthavne skal havde dem.

Rejser du til USA, vil brugen af TSA lås være nødvendigt, da alle told og immigration møndigheder forskriver brugen af denne. 
Dette betyder at bliver din kuffert taget ud til kontrol og inspection så bliver den åbnet med en nøgle som kun møndigheder har adgang til. Så derfor er det super vigtig at din kuffert eller rygsæk har en TSA lås monteret eller lukket med en TSA-hængelås.

Låsene kommer enten som hængelåse eller som fastmonteret i din kuffert. 

Mere information om TSA Låse er sikkerheden til din rejse

Det røde logo på rejselåsen er også et sympol som toldere kigger efter på låse, så de ved at den er godkendt. Men samtidig sikre det dig at den ikke bliver brudt op.

Alle låse er forsynet med et rødt diamant logo som indikerer at dette er en TSA lås. Hver lås har et unikt nummer som hedder TSA001 og op til TSA007, som bruges for at vide, hvilken "nøgle" der skal bruges til at åbne låsen med. Så hvis du er bange for at din kuffert kan åbnes af en fremmed er dette ikke muligt, da du skal havde adgang til alle master-key for at kunne åbne lige nettop din lås.

Vi har samlet en ille guide over de mest hyppige spørgsmål:

 1. Jeg har problemer med min kodelås. Hvad gør jeg? 

  Hvis du har problemer med at din lås eller din kombinations lås eller andre vanskeligheder, så kan du kontakte os eller den virksomhed/forhandler du har købt den ved. 
  Vi prøver at hjælpe alt det vi kan.

 2. Hvordan indstiller jeg min lås rigtig?

  Indstilling af kombinationen 
  Da alle låse kan være lidt anderledes, kan vi give dig en generelle vejledning.
  Når alle låse bliver leveret har de altid koden 0-0-0 som vi råder alle til at ændre. Dette gøres ved at finde det lille hul som er et eller andet sted på låsen. Det er ikke stører end 1-2 mm hvor der kun passer spidsen af en papirklips eller en anden spids genstand ind.
  Denne holdes ind samtidig med du drejer på de 3 kode hjul. Herved flyttes kompinatonen til den ønskede kompination.

 3. Jeg har glemt kombinationen på koden?

  For at kunne åbne kufferten igen skal du bruge  en god portion tolmdighed og ca. 30 min.
  Her skal du prøve alle de mulige kombinationer fra 000-999 (000, 001, 002, 003 og videre helt op til 999). 

  Du tror måske, at det vil tage lang tid, men er du systematisk og tolmodig vil det tage dig ca. 30 minutter, og hurtigere hvis du kan huske det første ciffer i din glemte kode, så vil det tage betydeligt mindre end 30 minutter. 

  Prøv det! da det vil spare dig fra potentielt at skulle købe en ny lås. Ellers, kan du kontakte os, så hjælper vi geren alt det vi kan ellers ring til en professionel låsesmed for at se, om de kan hjælpe.