Primus Vintergas 450 Gram

Vintergas 450 Gram

Primus

119.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Primus vintergas er til alle, der har brugt et flaskegasapparat i koldt vejr. Som ved, at: jo lavere temperaturen er, desto ringere ydeevne har apparatet.
Ved anvendelse ved lave temperaturer mindskes trykket i gasbeholderen, hvilket betyder, at apparatet brænder med lavere effekt eller slet ikke. Der kan dog stadig være gas tilbage i beholderen, da flydende gas fordamper mindre, jo koldere det bliver.

Primus Winter Gas™ er udstyret med VaporMesh™, et kraftigt absorberende papir i beholderen, der hjælper med at holde trykket på et højere niveau, hvilket betyder, at apparatet brænder bedre.
VaporMesh øger den flade, hvor det flydende brændstof fordamper til gasform. Den større flade betyder, at processen fra væske til gas går hurtigere, og det er denne hastighed, der afgør trykket i flasken.

Hurtig proces = højt tryk. Sammenlignet med konventionelle gasbeholdere gør dette forhold, at Winter Gas™ kan præstere en pålidelig ydeevne selv i koldt vejr, hvor det tidligere ikke har været muligt at bruge gas.

EGENSKABER
Højde: 137 mm
Diameter: 108 mm
Indhold: 450 g
Vægt: 645 g
Standard EN 417 gevind.
Indholder en blanding af Isobutan/Propan

Denne gasflaske passer til mange frskellige gasbrænder, bl.a Jetboil, MSR, Trangia, Primus, og mange andre.

Andre der købte denne, købte også