Gullash
Gullasch kommer fra Ungarn og er en gryderetten som ofte regnet for at være Ungarns nationalret. Retten består den af kød, paprika, tomater, kartofler, løg, hvidløg, champion og ærter.
Retten kommer i enten 1 portion eller 2 portion's
Der er blot det dobbelte i 2 portionen.
1 portion indholder følgende
Samlet Energi: 600 kcal(2512 kj)
Nettovægt: 132 g
Holbarhed: 48 måneder fra produktionsdag.
Sådan tilbereder du din ret:
1. Riv posen op ved indsnit. Fold bunden ud. Fjern 'fugtfjerneren'. 2. Fyld kogende vand i op til linjen 11 (0.400 liter). 3. Rør godt rundt. 4. Luk lynlåsen. Lad indhold trække 10 minutter. 5. Rør rundt. 6. Spis af posen
45% kartoffel pulver (kartoffel, konserveringsmiddel (E223), antioksidant (E304), acidulant (citronsyre), soja lecitin (E450, E471)), palmeolie, kartoffelstivelse, krydderier(paprika pulver, spidskommen, peber, cayenne, gurkemeje), rapsprotein, løgpulver, sukker, salt, gærekstrakt, smag, solsikkeolie, mælkepulver, kokosolie, 7% oksekød, 4% rød peber, 3% ærter, champignon, bouillon (sojaprotein, salt, glucosesirup, solsikkeolie), 0.18% hvidløg
Allergi-information
Indholder sojamælk. Kan indholde spor fra: jordnødder, nødder