Mousse au Chocolat
Chokolademoussen stammer fra det franske og oversat til dansk hedder på fransk: chokolade skum.
Denne form for desseret er pisket op, så den er luftig og kreamet.
Retten kommer i enten 1 portion eller 2 portion's
Der er blot det dobbelte i 2 portionen.
1 portion indholder følgende
Samlet Energi: 600 kcal(2512 kj)
Nettovægt: 132 g
Holbarhed: 48 måneder fra produktionsdag.
Sådan tilbereder du din ret:
1. Riv posen op ved indsnit. Fold bunden ud. Fjern 'fugtfjerneren'. 2. Fyld varm vand i op til linjen 11 (0.400 liter). 3. Rør godt rundt. 4. Luk lynlåsen. Lad indhold trække 10 minutter. 5. Rør rundt. 6. Spis af posen
mælkepulver, sukker, modificeret stivelse (modificeret majsstivelse), 13% kakao, 8% chokolade (kakao, sukker, smør olie, kakaosmør, vanillepulver (naturlig), acidulant (E322))
Allergi-information
Indholder mælk. Kan indholde spor fra: jordnødder, nødder.