Compact Sport - Multi-Plier 400 Stainles

Compact Sport - Multi-Plier 400 Stainles (BOX)

Gerber

599.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Her får du Gerber's rustfri stål multitool. 

Baseret på succesen med de større åbninger med en hånd, er denne kompakte version smidig, men lige så hård og robust som de andre.
MP400-værktøjet er bygget til at løse hverdagssnags og har 11 nøje udvalgte komponenter pakket i en diskret 187.10 gram pakke.

Bygget i USA, bygget til at holde.

Gerber designer smarte, tilpasningsdygtige knive og værktøjer og bygger dem til at holde. Med sin nåletang og elleve andre omhyggeligt udvalgte funktioner hører MP400 Compact Sport til serien med enhånds-åbningsgerber-multiværktøjer, der er blevet populære takket være den flydende og ubesværede åbning med en hånd. MP400 Compact Sport er bygget i Portland, Oregon, USA.

ALSIDIGHED I HJEMMET OG UDEN
MP400 Compact Sport skaber løsninger til hverdagssnags og manøvrerer hurtigt mellem sine gadgets. Producer det delvist savtakket blad og riv det i den tykke, vanskelige butiksemballage, eller grave i netop leverede kasser, der indeholder den seneste spændende vare, der er bestilt online. Skub Phillips eller en af ​​de flade hoveddrivere ud for hurtig fastgørelse af en lysafbryderplade eller raslende dørhåndtag. Knæk en øl, mens du ser børnene lege i haven, når du har strammet skruerne på deres jungle-gym. Kom på toppen af ​​problemer med smidighed, når du er i besiddelse af den smarte lille MP400 Compact Sport.

TILPASER LIGE ET CHAMP
Dette dygtige lille multifunktionsværktøj i rustfrit stål, som flere af dets storebror MP600s, indeholder en kombination takket og fin kantblad. Den har en Phillips-driver, tre separate størrelser af flade hoveder, en fil og en dåse- og flaskeåbner, som alle låses på plads for sikker anvendelse. MP400 inkorporerer smukt sit nøjagtige sortiment af udstyr inden for den diskrete ramme på lige under syv ryddelige ounce. Det tynde, magre MP400-udstyr kan leve stille i køkkenudstyrsskuffen, oven på køleskabet eller opbevares på en hylde for nem adgang, når behovet kræver det. 
Mere om denne kildetekstDer skal angives en kildetekst for at få yderligere oplysninger om oversættelsen
Send feedback
Sidepaneler

Specifikationer:

Saf.T.Plus ™ låsesystem
Rustfrit stål
Enhånds åbningstang
Sort ballistisk nylonskede
Værktøjer:
Nålestang
Delvis savtakket blad
Phillips Driver
Små, mellemstore og store flade drivere
Flaskeåbner og dåseåbner
Fiskars sakse
Wire Cutters & Wire Stripper
Fil