Bear Grylls Knive

Bear Grylls


Bear Grylls knive i høj kvalitet.

Bear Grylls knive kan købe online hos OutdoorPro.dk
Gerber står bag produktionen af disse knive, dolke, multitool, ja endda lommelygte, som er udviklet af Bear Grylls.
Bear Grylls mange års erfaring og som den yngste udnævnte Chief Scout i englang nogensinde har han alle forudsætninger for at levere top kvalitets udstyr - Og det kan du være sikker på det er.

Helt ned til mindste detalje er udstyret testet, udviklet og intet er overladt til tilfældigheder.

I Bear Grylls tid i britiske SAS, har han naturligvis fået en masse erfaringer og især krav til sit udstyr. De krav er han ikke bange for at stille til de producenter han arbejder med, hvilket giver de fantastiske produkter vi har fornøjelsen af at sælge hos OutdoorPro.dk.

Hans karriere sluttede desværre brat ved en faldsskærmsulykke hvor han var tæt på at miste førligheden, grunden en brækket ryg.
Bear Grylls har kæmpet sig tilbage, og er nu mest kendt for Man vs. Wild og Escape from Hell. Faktisk har han været i vildmarken med Obama.

Gerber og Bear Grylls er ikke et sekundt i tvivl om deres produkter, især fordi Bear Grylls naturligvis benytter dem i det daglige, og kan opleves i hans mange udsendelser. Derfor gives der livstidsgaranti på alle produkter, som Bear Grylls har udviklet.

Bear Grylls knive kan købes online

Faktisk er det ret nemt at handle Gerber knive hos OutdoorPro.dk - Husk dog ALTID at kontrollere gældende lovgivning for besiddelse af knive, dolke og multitools.
Er du i tvivl, spørg altid politien til råds.

Når du har fundet og valgt den Bear Grylls kniv du ønsker at købe, skal du blot vælge hvordan du ønsker denne leveret og vi sender den forsvarligt afsted til dig. 

 

Find alt i knive her.

Mere information om Bear Grylls Knive

Bear Grylls knive

Bear Grylls knive kan købe online hos OutdoorPro.dk.
Her finder du en samlet oversigt over udstyr fra Amerikanske Gerber, som Bear Grylls har valgt at lade producere hans udstyr - Når kun det bedst er godt nok.

Læs meget mere om Bear Grylls lige her. 

Se en video om Bear Grylls Knive