Gator Clip Point Fine Edge Foldekniv
Gator Clip Point Fine Edge Foldekniv
Gator Clip Point Fine Edge Foldekniv

Gator Clip Point Fine Edge Foldekniv

Gerber

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

699.00 DKK

Leveringstid: 1 - 5 hverdage

Gerber Gator Clip Point Fine Edge Folder

Denne foldekniv fra Gerber er uden tvivl en af de mest populære foldekniv, og med god grund. Størrelsen på de 9,6 cm klinge er perfekt til stort set alle opgaver i naturen, hvor en foldekniv er krævet. Jagt, fiskeri, arbejde eller blot eventyret i naturen hvor du skal skære, snitte eller rense - Gerber Gator Clip Point Fine Edge kan det hele.

Kvaliteten er naturligvis i top og Gerber Gator Clip Point Fine Edge er robust og solid. Desuden er har du et virkelig godt greb, takket være det særlige gummi. Uanset om Gerber Gator Clip Point Fine Edge er tør eller våd, har du et fast greb om kniven.
Selve skæftet er udformet så du kan presse kniven hård mod materialet og giver et godt udgangspunkt for at få arbejdet udført.

Gerber giver dig med Gerber Gator Clip Point Fine Edge en fantastisk og afbalanceret kniv, til hverdagens udfordringer i naturen.

Egenskaber

  • Santoprene gummi - Godt greb
  • Vægt: 153 gram
  • 420 HC Stainless Steel
  • Etui medfølger (Nylonhylster)
  • Blad: 9,6 cm
  • Sammenfoldet: 12,5 cm 

 

Anmeldelser af Gator Clip Point Fine Edge Foldekniv

Timmy Nielsen
Rigtig lækker outdoor foldekniv! Den er naturligvis meget skarp, og måden kniven er bygget på er en smule anderledes. Det kan varmt anbefales, at man tager sig god tid til at lære den at kende, ellers ender man med mange dumme ulykker. Bladet på kniven hælder en smule nedad i forhold til grebet og det kan godt koste en finger, hvis man ikke er opmærksom.

Andre der købte denne, købte også