WarmWool Crew Neck Shirt Woman - Jet Black

WarmWool Crew Neck Shirt Woman - Jet Black

Aclima

569.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Ekstra varm trøje til kvinder

Her får du en lækker langærmet trøje til kvinder, som giver super god varme på kolde dage. Trøjen passer godt som det inderste lag tøj, og sidder tæt til kroppen for maksimal komfort. Flade syninger ved sømmene minimerer risikoen for at tøjet kradser og irriterer huden. Trøjen har også en ekstra forstærkning ved albuerne, for ekstra varme og komfort.

WarmWool er Aclimas bedst sælgende serie, lavet af 100% blød merinould. Dette er uldtøj til dig, der kan lide at være udendørs, særligt når temperaturen falder til under nul. Tøjet isolerer meget godt, og det holder dig varm selvom du bliver våd. WarmWool produkter er velegnede til aktiviteter som alpint skiløb, jagt, langrend, friluftsliv, kajakroning og klatring - og til hverdagen selvfølgelig.

WarmWool-stoffet er strikket, hvilket gør det elastisk og tæt, og så er det blødt og godt at have på indersiden i kontakt med ​​huden. WarmWool er velegnet som basislag eller som et andet lag, når vejret er meget køligt. Uld er også naturligt resistent overfor lugt, og du kan nemt tørre og lufte trøjen, så den hurtigt kan være klar til brug igen!

Specifikationer

Vægt: 209g i lille størrelse, 200g/m2
Materialer: 100 % merinould, 19,5 micronfiber
Vævningsmetode: strikket for fleksibilitet og elasticitet

Se vores andre produkter fra WarmWool-serien her.

Denne trøje fås også i lys lilla og blå, samt til børn, teenagere og mænd.

 

Relaterede produkter til WarmWool Crew Neck Shirt Woman - Jet Black

Andre der købte denne, købte også