Creamy Chicken With Pearl Barley
Lækker cremet kylling med perlebyg af økologiske ingredienser
Her får du en pose med cremet kylling med perlebyg, der er nem at lave på turen, og som smager vildt godt. Kyllingeretten er med en fyldig og lækker kylling, stegte svampe, timian og perlebyg i en cremet sovs, færdiggjort med en håndfuld søde grønne ørter. Nyd en virkelig lækker ret med fjerkræ, som giver dig 644 kcal for sine 505 g pr. pose.
For at anrette maden skal du åbne posen og fjerne oxygenbrikken, hvorefter du tilføjer ca. 380ml kogende vand. Rør om. Lyn posen grundigt, og lad derefter stå i 10 minutter. Velbekomme!
Næringsindhold per 100 g (tilberedt)
Energi | 532 kJ/127 kcal |
Fedt | 6,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,0 g |
Kulhydrat | 10 g |
- heraf sukkerarter | 1,4 g |
Protein | 5,1 g |
Salt | 0,73 g |
Ingredienser:
Perlebyg, kyllingekød, svampe, ærter, løg, fløde, knoldselleri, rapsolie, majsstivelse, hvidløg, salt, citronsaft, timian, peberfrugt, div. krydderier, kyllingefedt.
*Produktet kan indeholde spor af hvede.
Størrelse: 125 g
Vil du selv lave denne lækre kyllingeret?
Firmaet bag denne kyllingeret, Trail Organic Food, er helt åbne og ærlige om deres produkter. Det gælder alt fra ingredienser til produktionen af produkter, og grundet denne åbenhed udbyder de også deres opskrifter. På den måde kan du selv lave det du får i posen, og vide hvor lækker maden er. Vi gengiver deres opskrift her, så du selv kan prøve den. Prøv med økologiske ingredienser, for det er det du får i posen!
Opskrift til 2 personer
Ingredienser:
- 300 g kyllingebryst (skåret i tern)
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 100 g knoldselleri
- Et skvæt citronsaft
- 200 ml fløde
- 1 teske timian
- 1 liter kyllingefond
- 250 g champignon
- 40 g olivenolie
- 40 g majsstivelse
- 100 g grønne ærter
- 300 g perlebyg
Fremgangsmåde:
Sautér løgene og hvidløgene i en mellemstor gryde med olivenolien. Steg det i 10-12 minutter, eller indtil de er bløde.
Tilføj krydderierne og kyllingefonden. Bring det til kogepunktet og tilføj fløden. Tykn blandingen med majsstivelse, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Lad blandingen simre stille og roligt.
Steg champignonerne i den tilbageværende olie, indtil de er blotte og brune. Tilføj nu kyllingen og champignonen til blandingen. Lad det simre i et stykke tid, indtil du har en god konsistens.
Kog perlebyggen i kogende vand, indtil det er blødt. Dræn vandet fra og lad det overskydende vand løbe fra i et dørslag. Tilføj nu perlebyggen og ærterne til gryden med kyllingen. Lad det simre nogle minutter, smag til og server.
Velbekomme!