Pasta Carbonara
Pasta Carbonara er en pastaret med skinke, ost, puré, paprika og løg i en cremet Emmentaler ostesauce.
Italien hævder at det er dem der står bag retten Pasta Carbonara, som skulle komme fra Carbonari. Carbonari er de Italenske kulminearbejder/kulmineselskab, der er en form for loge.
1 Portion indholder følgende:
Samlet Energi: 600 kcal(2512 kj)
Nettovægt: 143 g
Holbarhed: 48 måneder fra produktionsdag.
Sådan tilbereder du din ret:
1. Riv posen op ved indsnit. Fold bunden ud. Fjern 'fugtfjerneren'.
2. Fyld vand i op til linjen 11 (0.400 liter).
3. Rør godt rundt.
4. Luk lynlåsen. Lad indhold trække 10 minutter.
5. Rør rundt.
6. Spis af posen
Indhold:
57% pasta (hvede, æg, salt), 11% ostepulver (ost, salt), 7% skinke (svinekød, hvede stivelse, salt, surgørende middel (rosmarinekstrakt, citronsyre), røgekstrakt, konserveringsmiddel (E250)), mælkepulver, solsikkeolie, kartoffel stivelse, rød peber (4%), løg (3%), porre (1%), glucosesirup, salt, peber (0.07%)
Allergi-information:
Indholder gluten, æg, mælk.
Kan indholde spor fra: jordnødder, nødder.