Beef and Potato Stew
Lækker stuvning med bøf og kartofler, kun økologiske ingredienser
Her får du en pose med bøf og kartoffelstuvning, som er nem at lave på turen, og som smager vildt godt. Retten er lavet ved at tilberede kødet langsomt og nænsomt indtil det er silkeblødt, blandet med rodfrugter og smagt til med spidskommen timian og paprika. Nyd denne klassiske bjergret, og lad den varme dig op på en kold dag! Retten giver dig 558 kcal for sine 470 g pr. pose.
For at anrette maden skal du åbne posen og fjerne oxygenbrikken, hvorefter du tilføjer ca. 380ml kogende vand. Rør om. Lyn posen grundigt, og lad derefter stå i 10 minutter. Velbekomme!
Næringsindhold per 100 g (tilberedt)
Energi | 494 kJ/119 kcal |
Fedt | 7,4 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,7 g |
Kulhydrat | 8,3 g |
- heraf sukkerarter | 3,1 g |
Protein | 3,9 g |
Salt | 0,7 g |
Ingredienser:
Kartoffel, tomat, oksekød, løg, gulerod, knoldselleri, rapsolie, tomatkoncentrat, hvidløg, paprika, salt, spidskommen, timian, peber, chili, naturlig smagsforstærker maltodextrin, majsstivelse, krydderier, oksefedt.
*Produktet kan indeholde spor af hvede og byg.
Størrelse: 90 g
Vil du selv lave denne lækre gryderet?
Firmaet bag denne ret, Trail Organic Food, er helt åbne og ærlige om deres produkter. Det gælder alt fra ingredienser til produktionen af produkter, og grundet denne åbenhed udbyder de også deres opskrifter. På den måde kan du selv lave det du får i posen, og vide hvor lækker maden er. Vi gengiver deres opskrift her, så du selv kan prøve den. Prøv med økologiske ingredienser, for det er det du får i posen!
Opskrift til 2 personer
Ingredienser:
- 270 g oksekød (skåret i terninger på 1 x 1 cm
- 80 g tomatpuré
- 2 stk. løg, finthakket
- 1-2 fed hvidløg, finthakket
- 30 g rapsolie
- 450 g flåede tomater, hakket
- 550 ml oksekødsbouillon
- 1 spiseske timian
- 1 spiseske spidskommen, hele
- ½ teske paprika
- En knivsspids tørret chili
- 250 g gulerod, skåret i tern
- 200 g knoldselleri, skåret i tern
- 20 g olivenolie
Fremgangsmåde:
Sautér hvidløgene og løgene i en mellemstor gryde med olivenolie. Steg det i godt 10-12 minutter, eller indtil de er bløde.
I mellemtiden skal du sautere oksekødet i rapsolien indtil det er flot og brunt på alle sider. Tilføj det brunede kød til løgene.
Tilsæt tomatpuréen og steg alt igennem i få minutter.
Tilføj nu krydderierne og oksebouillonen. Lad det simre med låg over lav varme i 40-50 minutter, indtil kødet er dejligt lækkert og blødt.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt til sidst gulerødderne og knoldsellerien, og lad det simre indtil de er bløde og dejlige. Tilbered indtil du når den ønskede konsistens. Hvis nødvendigt kan du smage til med lidt mere salt og peber.
Velbekomme!