Antarctic Mat
Antarctic Mat

Antarctic Mat

Snugpak

650.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Engelsklavet liggeunderlag med isolering

Skal det være godt og virke, så er Antarctic-måtten til dig, der gerne vil havde et allround liggeunderlag.

I frostvejr kan selvoppustelige gummibaserede måtter gå til, da de ofte går fra hinanden når de rulles ud, eller ventiler kan fryse, hvilket gør dem ubrugelige. Antarctic-måtten anvender soveposeisolering for at forhindre varmetab, så der er ingen grund til at bekymre sig for, om noget revner eller fryser til.  

Antarctic-måtten bruger ét lag isolering fra soveposerne for at forhindre varmetab mellem din krop og jorden. Sved fra din sovepose vil også væde ned til bunden af måtten, så din sovepose holdes tør.

Den britisk lavede Antarctic-måtte bruger Snugpaks eksklusive Softie Premier isolering, som er den samme isolering de bruger i alle deres soveposer.

Højdepunkter

  • Jordbeskyttelse: Antarctic-måtten kan bruges under teltgulvet direkte på jorden for at beskytte teltgulvet mod skidt og sten.
  • Let at reparere: Hvis der skulle ske en ulykke, kan Antarctic-måtten repareres med en rulle tape, og den fungerer stadig som normalt.
  • Evne til at lede væske: Sved der væder væk fra din sovepose vil væde til bunden af liggeunderlaget, så din sovepose er tør.
  • Kompressionssæk: Antarctic-måtten leveres med en kompressionssæk, som hjælper med at reducere dens volumen. Det betyder, at du kan have underlaget i din rygsæk, i stedet for at være tvunget til at hænge det på ydersiden af ​​din rygsæk.
  • Kombiner to sovemåtter: Ved at kombinere to underlag ved hjælp af kroge- og løkkebeslag rundt om kanterne, kan du oprette en nødsovepose eller et liggeunderlag med to lag.
  • Brug hvor som helst: Antarctic-måtten kan anvendes mange flere steder end almindelige liggeunderlag, da Antarctic-måtten bruger isolering som gør, at du kan folde den nemt, og anvende den i f.eks. hængekøjer eller på et snævert gulv.
  • Brug som poncho eller ekstra isolering: Antarctic-måtten har kroge- og stroppebeslag på siderne, så du kan bruge den som en poncho på skuldrene, eller vikle den om kroppen for ekstra isolering når du sidder ned.

Specifikationer

Vægt: 560 g
Mål (pakket): 32cm x 16cm
Mål (udfoldet): 185cm x 70cm x 2,5cm
Yderstof: Paratex Light 100% nylon
Isolering: Softie® Premier 100% polyester

Læs vores oversigt over de forskellige stoffer i Snugpaks produkter her.

Relaterede produkter til Antarctic Mat

Andre der købte denne, købte også