ACLIMA Warmwool Mock Neck with zip Man Tapestry - Black - outdoorpro.dk

WarmWool Mock Neck Man - Tapestry

Aclima

679.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Lækker trøje til mænd, som giver varme til nakken

Denne WarmWool Mock Neck er en langærmet trøje med en lav krave, som hjælper med at holde varmen omkring nakken. Trøjen er designet med en stram pasform, og virker derfor bedst hvis den sidder tæt til kroppen på kolde dage. Der er også en lynlås fra hals til bryst, så det er muligt at lave temperaturregulering efter behov.

WarmWool er Aclimas bedst sælgende serie, lavet af 100% blød merinould. Dette er uldtøj til dig, der kan lide at være udendørs, særligt når temperaturen falder til under nul. Tøjet isolerer meget godt, og det holder dig varm selvom du bliver våd. WarmWool produkter er velegnede til aktiviteter som alpint skiløb, jagt, langrend, friluftsliv, kajakroning og klatring - og til hverdagen, selvfølgelig!

WarmWool-stoffet er strikket, hvilket gør det elastisk og tæt, og så er det blødt og godt at have på indersiden i kontakt med ​​huden. WarmWool er velegnet som basislag eller som et andet lag, når vejret er meget køligt. Uld er også naturligt resistent overfor lugt, og du kan nemt tørre og lufte trøjen, så den hurtigt kan være klar til brug igen!

Specifikationer

Vægt: 270g i størrelse medium, 200g/m2
Materialer: 100 % merinould, 19,5 micronfiber
Vævningsmetode: strikket for fleksibilitet og elasticitet

Se vores andre produkter fra WarmWool-serien her.

Denne trøje fås også i bl.a. turkis og grøn, samt til børn, teenagere og kvinder.

Relaterede produkter til WarmWool Mock Neck Man - Tapestry

Andre der købte denne, købte også