Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
ACLIMA Woolshell Vest Women Black
ACLIMA Woolshell Vest Women Black

ACLIMA Woolshell Vest Women Black

ACLIMA
949.00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

ACLIMA Woolshell Vest Women Black

ACLIMA Woolshell vest er en kvalitets vest i den fineste merinould. For at øge slidstyrken er den udvendigt forstærket med polyester.
Vesten er utrolig fleksibel og giver en fantastisk bevægelsesfrihed.

ACLIMA vesten kan nemt holde dig varm på de kolde sommer, efterår og forårsdage, eller kan bruges som et lag under en jakken. Kan med fordel også benyttes til løb, da den er yderst åndbar takket være uldens egenskaber. Benyttes vesten til aktivitet udendørs, vil du hurtigt opleve at den tilpasser sig varmen på kroppen, samt åndbarheden er høj og effektiv. Merinoulden regulere temperaturen.

Med ca. 42% polyester og ¤% elastan på ydersiden er vesten ekstra slidstærk og fleksibel. Sammenholdt med let vind og vandafvisende giver den en perfekt jakke til de lidt kolde aftner, eller på løbeturen hvor lidt ekstra varme behøves.
Vesten er desiden tætsiddende, så den tilpasser sig kroppens bevægelser og optimere isoleringsevnen og åndbarheden.

Lommen der sidder på brystet er monteret med lynlås og med udtag til hovedtelefoner på indersiden.
Da den er fleksibel tilpasser den sig størrelsen på eks. iPhonen, så den ikke sidder og hopper under løbet, eller anden aktivitet. 

Værd at vide:
Uld har mange egenskaber. Uld tager ikke imod lugt som andre stoffer, og har en god åndbarhed, og isoleringsevne.
Faktisk er merinould også fra naturens side også bakteriehæmmende. Dvs. du ikke behøver vaske dne så ofte som andre beklædningsgenstande.
Hæng den blot udenfor til udluftning.

Desuden er merinould temperatur regulerende og kan holde kroppen i balance. Kan derfor med fordel benyttes igennem hele året, til eks. sport, hverdag og vandring.

Materialer:

  • 54% merino uld
  • 42% polyester
  • 4% elastan

Producent: ACLIMA
Serie: Woolshell
Farve: Black 

Vaskeanvisning:
Trøjen vaskes ved 40grader. Det anbefales at vaske trøje med ACLIMA's uldshampoo der indeholder lanolin. Lanolin er med til at vedligeholde de antibakterielle egenskaber i uldet samt uldets naturlige strækbarhed.

Relaterede produkter til ACLIMA Woolshell Vest Women Black

Andre der købte denne, købte også