Bear Claw Emergency & Rescue
Bear Claw Emergency & Rescue

Bear Claw Emergency & Rescue

CRKT

375,00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Lille og let kniv perfekt til nødsituationer

Denne lille kniv er udviklet af Russ Kommer, og oprindeligt tiltænkt til selvforsvar for kvinder. Kniven viste sig dog at have helt andre anvendelsesmuligheder, og fik stor opmærksomhed fra faldskærmshoppere, outdoor-entusiaster og professionelle fiskere, primært grundet dens brug i nødsituationer.

Denne kniv kommer med et solidt hul i skæftet, så den føles som en forlængelse af din hånd, og gør det nemmere at holde og skære med kniven. Knivsbladet kommer med Triple-Point™ Serrations savtakker og en flad tip, så den er nem at skære med, uden risiko for at stikke sig selv eller andre. Virker ideelt til hurtigt at skære i reb, net og bånd. Den kan f.eks. bruges til at skære sikkerhedsseler over, eller til at komme ud af net e.l. i vandet.

Knivens skæfte er udviklet til at give et godt greb, så du har fuld kontrol når du bruger den - og så ligger den godt i hånden. Samtidig kommer kniven i en utrolig let og holdbar skede, specielt udviklet af CRKT. Kniven holdes godt fast når den er i skeden, og sættet kommer med udstyr til at kunne hæfte den fast på dit bælte eller lignende - så den er nem at fragte rundt, og hurtig at tage i brug - perfekt til nødsituationer.

Specifikationer

Knivsbladet længde: 60,33mm
Knivsbladets stål: AUS 4
Knivsbladets tykkelse: 3,3mm
Længde: 146,05mm
Vægt: 96,39g
Skæfte: Glass Reinforced Nylon

Skedemateriale: Glass Reinforced Nylon
Skedens vægt: 31,18g

Relaterede produkter til Bear Claw Emergency & Rescue