Friluftsjakke

Vi, hos OutdoorPro.dk har et bredt udvalg af jakker i høj kvalitet, til forskellige formål.
Søger du en varm vinterjakke, vandtæt jakke, windbreaker, softshell eller måske en lækker jakke til din fisketur, vandretur eller dagligdag finder du det lige her.

Mere information om Friluftsjakke

Hos OutdoorPro.dk har vi et bedt udvalg af jakker i høj kvalitet og til forskellige efterspørgsler.
Vi har jakker til den aktive løber, lystfiskeren, sportsudøveren, klatre, skisport eller måske helt almindelig lækker jakke til hverdags brug.
Fælles for alle jakker og skjorte vi forhandler hos OutdoorPro.dk er at kvaliteten er i top.

Vores indkøbsteam udvælger nøje hvilke brands og modeller vi ønsker at forhandler - er kvaliteten ikke i orden, sammenlignet med prisen, siger vi pænt nej tak.

Du finder bl.a. jakker og skjorte fra ACLIMA, ClawGear, Geoff Anderson og INVO8

 

ClawGear jakke

Forklaring på forskellige jakker.

Softshell

En softshell er virkelig en lækker jakke og produceres i blødt materiale. Blødheden kan naturligvis variere alt efter producenten. Softshell er faktisk utrolig alsidig og kan benyttes til hverdag, sport med høj aktivitet og naturligvis til ekstrem sport. 
Tykkelsen, vindtæthed, vandtæthed er nogen af de egenskaber der giver anvendelsesmulighederne. 

Hardshell 

En hardshell er en vindtæt og vandtæt jakke, som har bred mulighed for anvendelse. Faktisk er hardshell egentlig udviklet som træningsjakke, hvilket gør at den har en høj åndbarhed, trods impreneringen eller stoffets vandtæthed. En hardshell er dog langt mere end en træningsjakke og vi ser tit hardshells anvendt til alle former for outdoorpro, især hvis det indebær fysisk aktivitet. Især taktiske enheder med varieret aktivtet har stor fordel af disse. 
Også utrolig anvendelig som hverdagsjakke 

Fleece

Fleece jakker og trøjer er tit anvendt som mellemlag på de helt kolde dage, eller yderste lag på mindre kolde. Fleece har den egenskab at det er utrolig isolerende og varmt, uden at du kommer til at blive fugtig. 
Fleece kommer i mange forskellige tykkelser, kvaliteter, farver og design.
Vi ser tit fleece jakker brugt til fiskeri, jagt, hverdage i naturen og naturligvis arbejde. 

Windbreaker

En windbreaker er en jakke der bryder vinden. Altså, en jakke der sikre at vinden ikke trækker ind til mellemlaget eller kroppen.
Faktisk kan man med en windbreaker og en dejlig uldtrøje, samt fornuftigt inderlag  holde varmen uden at skulle have en stor jakke på. Det kan være en kæmpe fordel hvis du vil have øget bevægelighed, især ved aktivitet udendørs. Løb, sport, cykling, fiskeri, vandring eller lign.
Windbreaker kan også være vandtætte, men det er de nødvendigvis ikke.
Meget anvendelig jakke til hverdag i naturen.