32Gi Sports Gel Blodappelsin
- Outdoorpro.dk

32Gi Sports Gel Blodappelsin

32Gi

18.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Energi Gel med Blodappelsin smag.

32Gi Sports Gel er til dig der kun vil have et naturlig produkt som mest består mest af brun rissirup. Gelén er en sund og en naturlige Gel der hverken indeholder Soya, æg, gluten eller Lactose. Dette vil siger at din krop ikke skal bruge energi på at nedbryde usunde ingrdienser.
Pakkerne indholder 27gram og kommer i flere forskellige smagsvarianter som Blodappelsiner - Vanilje - Kaffe - Hindbær - Passion Frugt 

Der er ikke tilføjet koffein til til de forskellige gels.

Patenteret embelage.

Det smarte ved 32Gi Sports Gel er, at de kommer i en lille pakke på strørrelse med et kreditkort, som bliver knækket på midten, og kan lukkes igen. Derved kan du nemt lige have pakken i hånden mens du løber eller i bukserne, hvis du vil dele indholdet op over to gange. 
Ved at knække den på midten, er du fri for at skal fjerne lukninger som kan svine i naturen, eller resterne løber ud i vesten, beltet eller andre steder.

Dette er en helt ny måde at indtage sports Gel på, som er patenteret og letter at have den med og indtage.

45 min med god energi

Når du skal bruge energi, så er det godt at tage en pakke for hver 3 kvarter.
Dette gør at din krop hele tiden har den energi den skal bruge. Husk dog at det er vigtig din krop også får mineraler og salte når du presser din krop. 
Når du skal dosere mængden til et løb, så skal du forvente at der skal bruges en hver 45min. Her er det også vigtigt at få noget væske til i form af vand eller energidrik fra 32Gi så din krop heletiden er tanket op med væske, så du ikke dehydrere.

Ønsker du at købe hele pakker a 20 stk, er dette også muligt. Du skal bare vælger 20 stk. og ligger dem i kurven, så giver vi også en rabat på hele pakken.

Eller er du i tvivl i hvilken smag du skal vælge, har vi lavet en prøvepakke, hvor du modtager 2 stk. af hver smag.

Indhold pr. 27g

Energi: 357 kJ - 84 kcal
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 21 g
Heraf sukker: 13 g
Protein: <0.5 g
Total Natrium: 59 mg
Salt: 0.14 g

 

Andre der købte denne, købte også