SynCellMat 5 LW

SynCellMat 5 LW

EXPED

1299.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

EXPED SynCellMat 5 LW

Dette oppustelige underlag er designet i en masse mindre celler. Deraf navnet SynCellMat. Det innoverende design er ikke til at tage fejl af. 
Takket være de mindre celler, kan du få øget komfort, uden at skulle medbringe en tung luftmadras.
Betragt SynCellMat 5 som en mellemting imellem liggeunderlag og luftmadras. Du får ikke helt samme mulighed for lave temperatur som på luftmadrasserne, men omvendt heller ikke følelsen af at ligge på jorden, som et liggeunderlag i dårlig kvalitet kan give.

SynCellMat 5 LW er konstrueret med en unik matrix af luftfyldte celler som former sig efter kroppens konturer og ujævnt terræn - det giver de bedste forhold for en god nats søvn. De mange luftceller med fyld af microfiber forhindrer luftcirkulation og forbedrer isoleringen. Konstruktionen gør også underlaget kompakt og let samt hurtigt at puste op. SynCellMat er et stærkt valg til hængekøjen på grund at den fleksible struktur.

EXPED SynCellMat 5 giver dig god komfort, uden at fylde og veje en masse. Kan benyttes til - 2 grader, hvilet gør dette til et forår og sommer produkt. Dog kan vi anbefale den sammen med en hammock, hvor du virkelig kan gøre brug af den høje fleksibilitet.

Egenskaber

  • Mål: 197 x 65 x 5 cm
  • Vægt: 945g
  • Pakket: 24 x 15 cm
  • Repair kit
  • GÅr ned til - 2 grader
  • R-værdi: 2,90
  • Vægt pakpose: 20 g 

 

Materialer

Top: 75 D Polyester, TPU Polyether film laminate

Bund: 75 D Polyester, TPU Polyether film laminate

Isolering: 60 g/m² Texpedloft Microfiber

Andre der købte denne, købte også