Megamat Lite 12 M - Ruby Red til dig der vil havde din seng med på tur. - Køb den hos Outoorpro.dk med Schnozzel Pumpbag
Megamat Lite 12 M - Ruby Red med Schnozzel Pumpbag L til nem opfyldning af dit underlag.  - Køb den hos Outoorpro.dk
Megamat Lite 12 M - Ruby Red med Schnozzel Pumpbag L. Juster hårheden ved indblæsningsventilen  - Køb den hos Outoorpro.dk
Megamat Lite 12 M - Ruby Red med Schnozzel Pumpbag L. Pak den hurtig sammen ved at lukke luften ud med proppen  - Køb den hos Outoorpro.dk

Megamat Lite 12 M - Ruby Red

EXPED

2199.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Mega størrelse, mega komfort og varme til dem der værdsætter både komfort og pakkestørrelse.

Megamat er specielt designet til dem der der ønsker komfort på deres vandretur, cykeltur eller bare til sheltertur.
Underlaget er lavet så du får den bedste oplevelse af at være på tur, lidt som at tage madressen hjemme fra sengen med ud i det fri. Her er der ekstra komfort og overfladen er lavet så du ligger helt rigtig natten igennem.

Den medfølgende Schnozzel Pumpbag UL L er ekstra stor, med 80 L kapacitet gør pumpning hurtig og nem af dette gigantiske underlag og kan fungerer som en vandtæt packsack (pakkepose) for en sovepose eller tøj på turen.
Du monterer posen på indblæsningsventilen, åbner Schnozzel Pumpbag så den fylder sig med luft. Så folder du kanten ned og trykker alt luften ind i underlaget. 
Dette går du gentagende gange så underlaget bliver fast og klar til at sove på.

Skulle det ske at du får fyldt det for meget op, kan du efterjustere på indblæsningsventilen, ved let at trykke på den. Dette vil åbne den og luften kommer ud så du kan justere hårheden af dit underlag.

Når du bruger disse underlag er det vigtig at du ikke bruger munden til indblæsning, da fiberne inde i underlaget så kan tage skade ved fugten fra udåndingsluften.

Specefikationer:

Temperature: -20 °C
Vægt underlag: 955 g
R-Value: 5.30
Vægt Pumpe: 95 g
Vægt Packsack: 26 g
Længde: 183 cm
Højde: 12 cm
Brede: 52 cm

Pakket højde: 24 cm
Pakket diameter: 17 cm
Pakket volume: 5.4 l

Pakken indholder 
Underlag
Packsack
Schnozzel Pumpbag