Outdoorpro har lige det grej du står og mangler
ACLIMA Warmwool Men Hoodie w/Zip Sort
ACLIMA Warmwool Men Hoodie w/Zip Sort ACLIMA Warmwool Men Hoodie w/Zip Sort ACLIMA Warmwool Men Hoodie w/Zip Sort

ACLIMA Warmwool Men Hoodie w/Zip Sort

799,00 DKK

ACLIMA Warmwool Men Hoodie w/Zip

Blød og lækker trøje med hætte i 100% blød og TEC behandlet merinould der er virkelig behagelig at have på, på de kolde dage.
Aclima Warmwool men hoddie w/zip er en alsidig hættetrøje, hvor hætten både kan benyttes som en balaclave eller en ekstra høj hals for ekstra varme. Desuden har den lynlås foran, der gør det super nemt at regulere temperaturen eller ventilere ekstra og i ærmerne finder du naturligvis tommelfingergreb.

Trøjen er designet som mellemlag eller yderlag. 
Især de store lommer på maven, gør den helt perfekt til det yderste lag på de lidt mere solrige dage, hvor temperaturen stadig er lav.
Det er uden tvivl en af de mest alsidige Aclima trøjer i Warmwool serien. 
Den praktiske hætte med de mange funktioner, lynlås, tommelgreb, store lommer med god mulighed for at varme fingerne og naturligvis uldens naturlige egenskab til at isolere og holde dig tempereret, selv under høj aktivitet.

Kropslugt hænger ligeledes ikke i trøjen, grunden uldens egenskab til ikke at tage imod lugt. Kan være en stor fordel, hvis du sidder rundt om bålet hele aften, eller bruger samme trøje flere dage i træk.

Uld er sundt og giver en god varmebalance. 
Mangler du derfor en praktisk, blød, varm og komfortabel trøje du kan bruge igen og igen, både forår, efterår og naturligvis vinter, så er ACLIMA Warmwool hoodie et rigtig godt bud.

Egenskaber

  • 100% TEC behandlet merinould
  • Hætte, balaclave, høj hals
  • Lynlås
  • Norsk design
  • Vægt: ca. 420g i medium
  • Høj kvalitet
  • Velegnet: Forår, efterår og vinter. Sport, hverdag, arbejde, outdoor, vandring og meget mere.

Andre der købte denne, købte også