Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Sealskinz All Season Glove
Sealskinz All Season Glove
Sealskinz All Season Glove
Sealskinz All Season Glove

Sealskinz All Season Glove

Sealskinz
599.00 DKK

På lager - Leveringstid: 2-3 dage

Sealskinz All Season Glove

Er du ude i naturen i den kolde tid på året, skal du naturligvis have en god og velsiddende hanske til hverdagen. Sealskinz All Season Glove er uden tvivl en af de mest populære handsker fra Sealskinz, og det er helt sikkert grundet det smarte design, gode egenskaber og høje komfort.
Ikke alene er det en flot handske, men den er også både vind og vandtæt - Hvilket gør den velegnet til alle måneder hvor et par handsker kan være dejlige at have på.

På håndfladerne finder du slidstærkt, men smidigt gedeskind der giver et godt greb uden at du mister følingen. Selvom du er i naturen eller især hvis du er på vej til og fra arbejde, kan det være praktisk at kunne betjene din smartphone, uden at tage handskerne af og komme til at fryse.
Derfor har Sealskinz All Season Glove felter på tommel og pegefinger, som giver dig muligheden for betjening af touchscreens.

Lukningen i bunden af Sealskinz All Season Glove sikrer at de sidder optimalt og fast på hånden.
Søger du en moderne handske, til hverdagen i naturen - Uanset om du skal en tur i skoven eller til og fra arbejde - så er Sealskinz All Season Glove den helt rigtige handske.

Egenskaber

  • Vandtæt
  • Vindtæt
  • Åndbar
  • Gedeskind på håndfladen
  • Godt greb og god føling
  • Velegnet til udendørs aktivitet og hverdag