EXPED Liggeunderlag

Exped Liggeunderlag er oppusteligt liggeunderlag med forskellige fyld til at isolere mod kulden. Liggeunderlagende kommer i forskellige tykkelser alt efter hvor meget de skal isolere og hvor godt liggekomforten skal være på turen.

Modellerne laves med forskellig isolering. Her er det isolerende fyld enten lavet af Texped-Loft-Microfiber-fleece. Dette er et microfiber produkt der kan holde til at blive klemt godt sammen, så den derved fylder meget lidt i sammenpakket stand, da mikrofiber-materialet er særdeles kompressionsvenligt.

Ellers fåes underlagne også med Dun fyld, der gør dem meget mere "varme" så du kan bruge dem i steder hvor der er meget kulde. Da Dunene isolerer mere og er et naturligt produkt.

Mere information om EXPED Liggeunderlag

De forskellige underlag kommer enten med integreret pumpe, så du ikke skal havde en Exped Schnozzel Pumpbag med eller uden pumpe, så du skal pumpe underlaget med en Exped Schnozzel Pumpbag. Poserne er drybags der har fået monteret en kopling så den passer ned i liggeunderlagets indblæsningventil. Derved blæser du underlagne op uden brug af udåndingsluft. Dette gør at liggeunderlaget holdes tørt indvendig, så det ikke ødelægger fibre eller dyn.

Når du bruger liggeunderlagene fra Exped, så der en indplæsningsventil og en udblæsningsventil. Disse er lavet til så det er nemt at folde underlaget ud og sammen igen. I indblæsningsventilen på liggeunderlaget fra Exped, er der monteret en kontrventil, som sørger for at når du blæser luft i underlaget med din pumpbag eller nogle af de ander produkter, at luften ikke løber retur.