Inov8

Inov-8 er stiftet i England tilbage i 2003. Med lidt over 10 års erfaring er deres sko verdens kendte blandt løbere og "off-road" folket. Sko er dog langt fra det eneste i deres sortiment, som også indeholder, beklædning, rygsække, sokker, handsker og meget mere.
Du finder alle vores Inov-8 produkter samlet her. 

Alt INOV-8 laver er designet til at hjælpe den engagerede atlet i kampen mod mudder og sten.

Læs mere om INOV-8 og se hvordan du finder de rigtige størrelser her.

 

Køb INOV-8 online hos OutdoorPro.dk

INOV-8 har altid haft design, udvikling og kvalitet i fokus, hvilken tydeligt ses på deres produkter.
Trods et, efterhånden bredt produktmix, formår de at finde detaljen frem i alle deres produkter.
Særligt deres sko til trail løb har virkelig bid i deres såler. Hvilket gør at du nemt kan stå fast på nærmest ethvert underlag.
Sko fra INOV-8 følger din fods bevægelser istedet for at forsøge at styre dem. Dette giver et langt mere naturligt løb, hvilket øger og optimerer dit løb.
OutdoorPro.dk er stolte at at kunne tilbyde dig INOV-8 produkter, køb dine næste løbesko fra inov-8 på outdoorpro.dk.
INOV-8 har opdelt deres sko op i 3 grupper, hvilket gør det nemmere at finde den helt rigtige sko. 

Performance Training

Sko til Crossfit og fitness: F-Lite, BARE-FX
Sko til vægtløftning og bodybuilding: Fastlift

Road

Sko til Triathlon Tri-x-treme
Sko til løbesko:  Road-x-treme


All Terrain Running med INOV-8

Sko til Trail running: Roclite, Trailroc, Race ultra
Sko til mountain/terræn running: X-Talon, Terraclaw, Race Ultra, Mudclaw
Sko til Fell Running: Roclite, Race Ultra, mudclaw
Sko til orientering: Oroc, mudclaw 300 og 265.

INOV-8 tror på at kroppen er designet til at løbe naturligt, altså barfodet. Barfods løb består i at tage løberen tilbage til sin mest medfødte form uden at ændre den naturlige biomekanik i foden og kroppen. Ved barfods løb er løberen afhængig af styrken af sine fødder og ben i stedet for dæmpning eller støtte af en sko. Foden kontrollerer skoen, ikke den anden vej rundt !

Alle INOV-8 produkter er designet til at være let, minimal og funktionelle. De giver løbere tillid og frihed til at løbe igennem ethvert miljø og over enhver tænkelig forhindring.

Målet med INOV-8  fodtøj er at holde foden tæt på jorden, så løberen kan føle og tilpasse sig terrænet under dem. INOV-8  tilbyder en bred vifte af såler og dæmpning. Enhver INOV-8  sko giver optimalt greb og komfort i alt terræn, på vej, klipper, mudder, sand eller i bjergene.

INOV-8 har et team af elite atleter inden for en række forskellige discipliner over hele verden, herunder bjergløb, vejløb, triathlon og CrossFit. INOV-8  er stolte over at have sponsoreret World Mountain Running Association siden 2004 og støtte græs rod konkurrencer og events over hele kloden.

INOV-8 løbetøj

Selvom inov-8 er mest kendt for deres innovative løbesko, er det langt fra det eneste de er kendt for. Faktisk har de et bredt udvalg af løbertrøjer, løbe tights, sokker, huer, handsker og meget mere.
Faktisk bør du i høj grad overveje sportsbeklædning fra inov-8 der ligesom deres fodtøj er designet med et eneste formål. Optimering af dit løb, både fart, udholdenhed og komfort.
Kig dig endeligt omkring, og se de mange muligheder du har for optimering af dit løb, med det helt rigtige løbetøj.

God tur! 

Størrelsesguide til Inov-8.

INOV-8

INOV8

 

Se en video om Inov8