Jenson GTX Tan Leather

Jenson GTX Tan Leather

Wolverine

2500.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

1000 Mile Boot-inspireret støvle fra Wolverine

Med støvler fra Wolverine kommer du til at opleve uovertruffen kvalitet, som det er meget svært at finde andre steder. Wolverine er en amerikansk skofabrikant, der har over 100 års erfaring i at lave de bedste støvler i kvalitetslæder. Du kan være sikker på kvaliteten i Wolverines støvler, fordi de alle er håndlavet af deres specialistuddannede skomagere i USA, og fordi de kun bruger materialer i absolut topkvalitet.

I denne støvle får du en støvle med inspiration fra Wolverines klassiske 1000 Mile Boot, med et randsyet cap-toe design, som giver støvlen et look fra arbejdsstøvler. Støvlen er flot og holdbar, og har en gennemtestet Goodyear™-randsyningskonstruktion, der er fleksibel og holdbar, og som gør, at støvlen kan forsåles, så den holder i mange år. Samtidig har den et Vibram®-hæl, så støvlen er behagelig at gå i. Brug den i hverdagen, på arbejdet eller i byen, og se knaldgodt ud!

Højdepunkter

  • Håndlavet af skomagerspecialister i USA
  • Med Vibram®-hæl for ekstra komfort
  • Lavet med en gennemtestet Goodyear™-randsyningskonstruktion, der er fleksibel og holdbar, og som gør, at støvlen kan forsåles, så den holder i mange år
  • Højkvalitetslæder, der holder længe ved vedligeholdelse og anstændig brug

Find vores størrelsesguide her.

Se her hvordan du plejer dine læderstøvler, så de holder i mange år.

 

Denne støvle fås også i en sort udgave.

Relaterede produkter til Jenson GTX Tan Leather