25%
OMM Kamleika Jacket W's - Navy - outdoorpro.dk
OMM Kamleika Jacket W's - Navy - outdoorpro.dk
OMM Kamleika Jacket W's - Navy - outdoorpro.dk
OMM Kamleika Jacket W's - Navy - outdoorpro.dk
OMM Kamleika Jacket W's - Navy - outdoorpro.dk
OMM Kamleika Jacket W's - Navy - outdoorpro.dk
OMM Kamleika Jacket W's - Navy - outdoorpro.dk

Kamleika Jacket W's - Navy

OMM

1.274,25 DKK
Førpris: 1.699,00 DKK

Du sparer 424,75 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Tilbage i 1989 lancerede OMM som de første en strækbar vandtæt løbejakke. Vi er nu på 4 generation af Kamleika materialet som kontinuerligt er forfinet og forbedret gennem årene. Det unikke strækbare materiale kommer virkelig til sin ret fordi OMM vælger også at bruge strækbar tape til sømmene. Resultatet er en jakke som følger dine mindste bevægelser og som kan sidde tæt uden at hæmme din bevægelsesfrihed.

Når du løber en hel eller en halv dag i regnvejr, uanset om det er i bjergene eller i en dansk skov, giver det mening at bruge en regnjakke. 

Strækbart materiale giver høj bevægelsesfrihed

4. generation af Kamleika materialet er 4-vejs strækbart og helt utroligt smidigt og blødt at have på. Det unikke strækbare materiale kommer virkelig til sin ret fordi OMM vælger også at bruge strækbar tape til sømmene. Resultatet er en jakke som følger dine mindste bevægelser og som kan sidde tæt uden at hæmme din bevægelsesfrihed.

Vandtæt nok til lange dage i bjergene

Alle produkter udviklet af OMM har på en eller anden måde rod i lange dage i bjergene, fordi deres design filosofi udspringer af behovet for udstyr som fungerer til fler-dages orienteringsløb i ugæstfri miljøer. 

Det betyder at når OMM beskriver Kamleika jakken som vandtæt, så er den vandtæt. Den tekniske klassifikation er et vandsøjletryk på 20.000 mm. Det betyder at stoffet holder vandet ude selvom det påvirkningen svarer til at en 20 meter høj vandsøjle trykker på materialet. 

Vandsøjletryk gør det ikke alene, så OMM har gjort sig umage ved at designe hættens åbning, sømme, ærmegab og lynlåse for at minimere mulighederne for vandindtrængen. 

Åndbarhed i top med 37.5 teknologi

Åndbarhed måles i hvor mange gram fugt materialet kan transportere pr. m2 pr. døgn. 4. generation af Kamleika materialet har en åndbarhed på 18.000 gram/døgn/m2 hvilket er i den høje ende. Sammenholdt med jakkens strækbarhed som gør et muligt at opnå en tæt pasform vil du opleve at Kamleika jakken sjældent føles våd indvendig i det tiltænkte brugsområde.

Den anvendte 37.5 teknologi er partikler som er indbygget i Kamleika materialet som øger fugt transporten og hjælper med at holde et mere stabilt indeklima i jakken når du skifter mellem forskellige aktivitetsniveauer. 

Kamleika jakken er fuld af detaljer

Den veldesignede hætte har fået samme fals omkring ansigtet som Aether og Ava jakkerne. Falsen holder kanten af hætten lidt væk fra huden men giver stadig den tætte pasform som er essentiel i virkelig råddent vejr. Hætten kan naturligvis tilpasses omkring ansigtet og omkring panden så den følger hovedets bevægelser og du ser det omkringliggende terræn, ikke indersiden af hætten. Hætten kan effektivt og hurtigt foldes væk så den ikke blafrer ved cykling og løb i kraftig blæst. 

Foran er Kamleika jakken udstyret med en lang  YKK® Aquaguard lynlås som gør det nemt at tage jakken på og af i en fart. Lynlåsglideren har en stor pull tab så det er nemt at betjene den med handsker eller luffer. 

På ryggen har Kamleika jakken ekstra materiale som dækker det øverste af balderne, selv når du cykler med jakken. Samtidig er elastikjusteringen i livet indrettet sådan at trækket kun går delvis om på ryggen. Det betyder at det forlængede rygstykke bliver på plads, selv når du løber med rygsæk. 

De to lynlåslukkede lommer på fronten er rummelige og indvendig foret med mesh, det betyder at vand som eventuelt finder vej ind ikke samler sig i bunden af lommen. Lommerne er rummelige nok til snacks og såmænd også et terrænkort. 

Ærmerne er forlængede over håndryggen og har samme veldesignede velcrolukkesystem med integreret tommelløkke som Aether og Ava jakkerne. 

SUPER STRETCH OG COMFORT MED BESKYTTELSE AF SHELL OVERFLADEN

OMM skabt den første strækbar kører vandtætte ovetræksjakke i 1989. 4th generation af Kamleika tager smock til et nyt niveau. Deres unikke super "stretch" kombineret med stretch syninger og minimal søm konstruktion, gør smock til at bevæge sig med uden du går på kompromi med komfort, et baselayer og udførelsen af en fuldt gennemtestet shell jakke.

Jakken er lavet til både herre og dame. Da den tilpasser sig din figur. Samt kommer jakken i 3 farver.

FUNKTIONER

  • 4 Vejs stretch
  • Vandtæt & åndbar
  • Bløde ansigt stof
  • Ekstra Lang vandafvisende YKK®Aquaguard lynlås 
  • Fuldt justerbar hætte
  • Reflekterende detaljer (ærme, ryg)
  • Elastik manchetter & tommelfinger sløjfer
  • Dynamisk Droptail
  • Lamineret brystlomme

TEKNISKE OPLYSNINGER

Farver: Navy
Stof: Kamleika® 4-Vejs stretch
Størrelser: XS / S / M / L / XL