Kufferter

Skal du ud at rejse, er kufferten en stor hjælp. Den gør det let at pakke alle de vigtigste ting samlet, så du ikke skal bære rundt på flere tasker og poser på én gang.

Hos Outdoorpro har vi et bredt udvalg af kufferter, der egner sig perfekt til dine ture i både ind- og udland. Der er mange forskellige størrelser at vælge mellem, og vi forhandler også smart udstyr, der gør din kuffert ekstra genkendelig på bagagebåndet. Tag et kig på vores lækre udvalg af kufferter, så du er klar til dine eventyr.

Mere information om Kufferter

Smarte kuffertsæt fra Outdoorpro

Vil du have et smart kuffertsæt, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har matchende sæt, så du kan få flere af samme slags kuffert i forskellige størrelser.

Vores kuffertsæt med hård skal beskytter indholdet mod slag og skader under transport. Det er derfor en god løsning, hvis du har ting med, der ikke må gå i stykker undervejs.

Du kan vælge mellem forskellige modeller, størrelser og farver, så du altid kan genkende din kuffert, når den kommer rullende i lufthavnen. Det er en klar fordel, at du nemt kan finde din kuffert i vrimlen af andre rejsende, når du vil videre på eventyr.

Vælg en mindre model, hvis du kun vil rejse med håndbagage og spare penge på dine rejser. Gå med den helt store, hvis du skal på længere rejser eller udenlandsophold, hvor du ikke vil mangle noget.

Bløde tasker på hjul

Hvis den klassiske kuffert med hård skal ikke er den rigtige løsning for dig, så skal du måske tage et kig på vores bløde tasker på hjul. En blød taske er ofte lettere at pakke, fordi du ikke skal have tingene til at passe perfekt, men i stedet kan tillade dig at proppe den mere.

Når du ikke skal bruge din kuffert, er de bløde tasker også lettere at pakke væk og opbevare, fordi de kan klemmes sammen og fylder mindre.

Vi har også andre bløde tasker i vores sortiment, der ikke er på hjul. De er ofte lettere og mere kompakte, hvis du ikke vil have for meget oppakning med på dine ture.

Ekstra tilbehør til rejsen

Når du har styr på kufferten, kan du også klikke ekstra udstyr hjem til dine rejser her i kategorien. Vi har ekstra hjul, hvis din kuffert mangler, eller du ønsker at opgradere hjulene, så du hurtigt kan komme fra A til B i lufthavnen.

Når din kuffert kommer rullende på båndet, eller skaden er sket, og den er forsvundet under rejsen, så er et kuffert-tag en god investering. På dit kuffert-tag kan du angive dine kontaktoplysninger, så du forhåbentligt hurtigere får fingrene i dine egne ting igen. Vi forhandler flere forskellige modeller i klare farver, der er lette at få øje på, når du skal lokalisere din oppakning.

Kig endelig vores ekstratilbehør igennem, så du kan blive helt klar til dine rejser. Vi gør det nemt at komme ud at opleve verden.

Find den rigtige kuffert hos Outdoorpro

Uanset hvilken kufferttype du er på udkig efter, så har vi helt sikkert en passende model her i sortimentet. Vores udvalg spænder bredt fra de klassiske hårde kufferter til bløde tasker på hjul, der gør det nemt at pakke til rejsen. Du har mange forskellige modeller, størrelser og farver at vælge mellem, så du kan skabe dit perfekte rejsesæt.

Brænder du inde med spørgsmål til vores udvalg af kufferter, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi guider dig gerne i vores udvalg, så du kan finde de helt rigtige kufferter til dine eventyr.