Light My Fire Spork

Spork er Light My Fires løsning på spisebestik i et - der er ske i den ene ende og gaffel med savtakket skær i den anden ende.

I rige og lyse farver, det er perfekt til camping, picnics, madkasser elller andre måltider, hvor du er på farten.

Mere information om Light My Fire Spork

En spork (Sammentætning af de engelske ord spoon og fork) bestik, der har form som en ske med gaffeltænder. Spork har eksisteret siden slutningen af 1900-tallet.

Spork er ofte brugt på fastfoodrestauranter, skoler, fængsler, i militæret, af rygsækrejsende, til friluftsliv og flymad. Da den med sin praktiske dobbelfunktion kan gøre det nemt at havde med. Ja eller billig at udlevere til købende kunder.
Ordet spork kombinerer spoon og fork. Spork kommer første gang til live i en ordbog i USA tilbage i starten af 1900 talet. Her blev den beskrevet som lang, slank ske med fordybninger, der var gaffelligende ender på, som minder om tænder.

Alt dette har været staten på Spork, som siden hen er gået hen og blevet en standartvare i en backpack taske, så når du skal ned i vægt kan du nøjes med en ting.

Det ses ofte som på Light my Fires spork at i den ene ende er der spork, hvor i den anden er der en kniv. Så har du nemlig samlet alle de helt rigtige værktøj til at komme igennem din mad