MSA Sordin Høreværn

At være sikker gælder også dine øre, og her er MSA Sordin høreværn verdenskendte. MSA leverer udstyr til alt lige fra minedrift til brandmandsudstyr. Ja, selv jagt er er en del af deres sortiment.

Når det gælder pålidelighed ved brug bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst fra Sordin. Udstyret skal nemlig virke hver eneste gang det er i brug, og det sætte store krav til kvaliteten. Her har MSA Sordin perfektioneret deres høreværn, så de lever op til den standard. Du kan derfor stole på, at det virker.

 

Mere information om MSA Sordin Høreværn

Med årne er der kommet meget mere teknologi ind i deres udstyr. Så der faktisk sidder en lille computer i næsten alle deres ting. Det kan være til at styre dæmpningen af lyd i høreværende. Det kan også være ventilstyring på røjdykkerudstyret.

Hos Outdoorpro.dk gør vi meget ud at hjælpe jer som kunder med at få de helt rigtige modeller. Så har du nogle spørgsmål, så skriv endelig eller giv os et ring.

MSA Sordin startede tilbage i 1914 i pitsburg, men startede egentlig 2 år før ved ulykken af eksploderede Jed-minen i West Virginia. Her besluttede grundlæggerne John Ryan and George Deike at dette var et område de kunne forbedre. Dengang startede man med at lave pandelamper til minedriften. Hvor man så senere har fået tilføjet flere produktområder. Men alle sammen der har noget med sikkerhed at gøre.