Oppustelige telte

Inden for de senere år er der kommet en ny slags telt på markedet, som giver friluftsmennesker og rejsende nye muligheder. Ved normale telte kan opsætningen være en tids- og resursekrævende proces, men dette vendes på hovedet med et oppusteligt telt. Takket være den særlige konstruktion og brugen af luft, er oppustelige telte nemme at sætte op og anvende, og de er lige så holdbare og skærmende som normale telte er. Herunder kan du se vores udvalg af de bedste oppustelige telte på markedet, så du kan finde inspiration til at sove i telt på en anden måde!

Klik her for at læse mere om oppustelige telte.

 

Oplev en helt ny verden!

Det er endelig blevet tid til at slå teltet op. Du har været i gang siden morgenstunden, og har igennem dagen oplevet flotte landskaber, fællesskab med dine medrejsende og været tæt på dyrelivet, men dine hænder er kolde, dine ben knirker og aftensmaden er ikke lavet. Det er ikke lige nu du har lyst til at bruge tid og besvær på at slå et telt op, vel?

Hvis du har oplevet ovenstående før, eller bare synes at teltopslåningsprocessen er kedelig og drænende, så skal du helt klart overveje at anskaffe dig et oppusteligt telt. Oppustelige telte er forholdsvis nye på markedet, men kan tilbyde dig stort set alt det samme som klassiske telte. Et godt oppusteligt telt kan modstå vind og regn, og er nemme at sætte op og pakke sammen igen. Alt du behøver er en ordentlig pumpe, og så kan du nemt sætte teltet op.

 

 

Sådan virker de

Den måde et oppusteligt telt fungerer, er ved at bruge solide og specielt udviklede rør, som fyldes med luft. Disse rør er opdelte i segmenter for øget holdbarhed, sådan at teltet stadig fungerer ved skade på de enkelte dele. Før oppustning sættes selve teltet fast til luftrørene, så det nemt sættes op i takt med oppustningen. Du kan se denne proces i videoen nederst, der viser hvor nemt det faktisk er. 

I teltene fra den førende producent inden for denne form for telte, HEIMPLANET, er rørene strukturet i et unikt geodesisk mønster. Dette er gjort, fordi det geodesiske mønster sikrer den optimale luftmodstand, og på den måde sikres du, at teltet kan stå fast og sikkert i godt såvel som dårligt vejr. Se bare denne video for HEIMPLANETs ikoniske "Cave", som viser hvor stærkt den står i kraftig blæst. Materialerne der er brugt til rørene er i topkvalitet, så de også har slidstyrke og er svære at punktere. Som allerede nævnt gør den særlige rørkonstruktion, at teltet stadig holder, selv hvis et rørled lider skade. Samtidig er oversejlet i teltene lavet med et vandsøjletryk på minimum 5.000 mm, så det også kan holde til regnvejr - og snevejr! 

Med andre ord kan du i et oppusteligt telt både være sikker for elementerne, men også sove trygt pga. den særlige struktur, der giver stabilitet og sikkerhed. Kom i gang med at prøve denne innovative teltform med det samme!  

 

Oppustelige telte holder til både vind og sne!

 

Se en video om Oppustelige telte