Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Outdoor Research Revel Skalluffe

Outdoor Research Revel Skalluffe

Outdoor Research
600.00 DKK

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Grejnørderne fra Outdoor Research er vant til at færdes i bjergene under alle forhold, noget som tydeligt ses og fornemmes i Revel Shell Mitts. Lufferne er konstrueret i Pertex Shield+ 2,5L, et let, vandtæt og åndbart materiale, som på grund af ripstop konstruktionen også er særdeles slidstærkt.

I håndfladen og på indersiden af tommelfingeren er Revel Shell Mitts udstyret med Alpengrip, et kraftigere nylon materiale som gør luffen slidstærk nok til rebhåndtering og tilsvarende alpint arbejde.

Alle sømme på lufferne er tapede og dermed vandtætte. Revel Shell Mitts er syet så de følger håndens naturlige form, som ikke er helt lige, men tværtimod buer en del i afslappet tilstand. Dette giver en helt unik pasform.

Revel Shell Mitts kan snøres til ved håndledet og luffens afslutning, begge tilsnøringer er enhåndsbetjente begge veje.

Yderligere har lufferne webbing løkker til ophæng, som noget unikt også i fingerenden sådan at der ikke kommer sne eller regn i lufferne når de hænger i din klatresele.

Lufferne er endvidere forsynet med såkaldte ”idiot cords” fangsnore som fastgøres til håndledet så luffen ikke blæser væk hvilket kan være katastrofalt på bjergsiden.

Vægt: 100 gram i str. M