Smartwool strømper

Smartwool strømper er til dig der vil have gode uldstrømper med tilført ekstra styrke og elasticitet - Altså Smartwool sokker i absolut højeste kvalitet. 
Det særlige design med at designe og udvikle strømper til forskellige aktiviteter giver dig mulighed for at vælge en strømpe fra Smartwool til lige netop den aktivitet du skal lave. Uanset om det er bjergvandring, ski ferien eller blot til hverdagen i naturen, så har Smartwool helt sikkert den helt rigtige strømpe til dig. 

En af vores egne personlige favoritter fra Smartwool er uden tvivl Anchor Line Socks. Fantastisk strømpe til hverdagen i naturen.

Mere information om Smartwool strømper

Smartwool Skistrømper

Skal du på skiferie, så skal du helt sikker have et par lækre skistrømper med dig i tasken og faktisk gerne to par, så de det ene kan tørre imens du har det andet par på. Fordelen ved at vælge skistrømper med højt uldindhold er at de tørre markant hurtigere end eksempelvis bomuld.

Kombinationen af merino uld, nylon og elastan giver virkelig en slidstærk skistrømpe, som sidder perfekt på fødderne og holder dine fødder i helt rigtig temperatur, samtidig med at de bliver holdt tørre så der ikke kommer vabler. Det er virkelig surt at sidde på en skibakke i Sverige med vabler på fødderne pga. forkerte strømper. PhD Ski Medium kan bruges at både mænd og kvinder og er designet til skisport.

Smartwool strømper til hverdag og arbejde i naturen

Er du på jagt efter nye strømper, i uld, som du kan bruge til hverdagen i naturen - Så er PhD Outdoor serien virkelig en strømpe du bør kigge på en ekstra gang. Denne Smartwool strømpe findes i flere varianter, alt efter hvor varme uldstrømper, kan du vælge mellem light, medium eller havy tykkelse. I Danmark er light helt perfekt til sommer og de mellemvarme efterår og forårsdage, hvor medium er super lækre til vinter eller de kolde efterårsdage -  Naturligvis alt efter hvor stor frossen bind du er :-)

PhD Outdoor er en kombinationsstrømpe i nylon, merino uld og elastan. Hvilket giver en slidstærk sok, med alle de fantastiske fordele du har ved ulden. Dog uden at gå ned på slidstyrken da Nylon tråden er designet ind i selve uldstoffen. Hvilket er den helt rigtige måde at skabe en blød, åndbar og regulerende strømpe, med hold slidstyrke.