Sole Sandaler

ENDELIG ER DER SANDALER DER FAKTISK ER GODE FOR DINE FØDDER. 

SOLE Sandaler er ikke almindelige sandaler. Klip-klappere eller Flip-Flop's, som de fleste mennesker kender dem, er ofte helt flade, tynde og mangler en hel masse støtte til din fod.
Sole sandaler er til dig der vil havde støtte og god komfort under hele din fod. Ja og så ser den også godt ud.
Her får du noget helt nyt med Kork bund, men ikke bare en almindelig kork bund. Nemlig en der er lavet så speciel at den også kan holde til din krop, uden at gå til når den bliver maseret og får fugt.

Alle SOLE sandaler er designet med den samme signatur form med en støttende svang, dyb hæl kop og en slid-formbare base.
Resultatet? Den mest komfortable sandaler, du nogensinde har ejet, det er faktisk godt for dine fødder, ben, ryg og hele kroppen. 

Mere information om Sole Sandaler

Når du bruger Flip-flops eller klip-klapper så er du nød til at gribe dem med dine tæer eller strække dine fødder til at holde dem på foden, og selv den korteste tur giver trætte fødder. Dette er den sandal  vi alle kender og lige nu er det noget Sole vil gøre op med. Derfor mener Sole at det skal være lækker at gå på og dine fødder hører ikke hjemme i dårlig fodtøj! 

Med forskellige grader af fasthed, rem bredder og materialer, der varierer fra ReCORK genanvendt cork fra alger-baseret Bloom Skum og EVA, der er den ENESTE sandal, der helt passer til dine behov. 

Efter et par dage med sandaler formet til dine fødder, er støtten tilpasset lige der hvor du har brug for det. Støttende form har vist sig at forbedre balance, kropsholdning og stabilitet, og samtidig reducere belastning og forhindre skader. Unikke funktioner af fodtøj omfatter en metatarsal pad for en ekstra grad af forfod støtte og øget plads til tær, en dyb hæl cup, der forhindrer overpronation og støttende vile af foden.