Stanley kopper & krus

Her finder du vores udvalg af termokrus og tilbehør fra Stanley, inklusive nogle lommelærker. Stanley laver produkter i uovertruffen kvalitet, ikke kun i deres termoflasker, men i høj grad også i deres termokrus. Med Stanley kan du nyde en lækker kop kaffe hvorsomhelst, eller en varm kop te - du bestemmer! Uanset hvad, så holder Stanley på varmen (eller kulden), så kast dig bare ud i det! 

Mere information om Stanley kopper & krus

Stanley har et bredt udvalg af termokrus og flasker, som er ideelle til at holde din væske varm i. Tag f.eks. deres NeverLeak™, som er lækagesikker, og som passer til langt de fleste bilers kopholdere. Du kan også kigge efter en Shortstack Travel Mug, som er et lille krus der holder varmen i noget tid, og som er nem at transportere og drikke af. Stanley har også mere klassiske krus, f.eks. i form af Legendary Camp Mug på 0,35 liter, og deres Everyday GO Tumbler på 0,29 liter. Begge er rigtig gode på kontoret eller rundt om et bål! Hvis du skal have kaffe med på farten, og gerne vil have at det holder sig varmt i lang tid, så er det helt klart Trigger-Action du skal kigge på. Disse flasker holder temperaturen længe, er nemme at drikke af, og så passer de også i din bils kopholder - perfekt til køreturen!

Uanset hvad, så kommer du ikke til at fortryde et køb af Stanley, særligt fordi de giver en 25 års livstidsgaranti. Går dit produkt i stykker pga. slid inden da, så bytter Stanley produktet for dig. Så meget stoler de på deres produkter!