Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Gavekort til OutdoorPro.dk

Gavekort til OutdoorPro.dk

NoName
50.00 DKK

Mangler du et gavekort til en ven, søn, mand eller et andet familiemedlem, som også har en stor passion for udelivet, så er et gavekort til Outdoorpro.dk altid et godt forslag.

 

Sådan bestiller du:

Det er meget nemt at bestille gavekortet hos OutdoorPro.dk Du kan selv bestemme størrelsen på det gavekort. Ønsker du at give et på 100,- kr så vælger du det. Ønsker du at give et på 1000,- vælger du det og ligger i kurven. Ved "vælgeren"  vælger du det beløb gavekortet skal være på, som svarer til gavekortets værdi. Køber du for eksempel 550, får du et gavekort på 550 kr.

 

Sådan indløser du:

Gavekortet leveres som kode, til når du vil købe varerne. Når du har fundet alle de vare du gerne vil havde og lagt dem i din indkøbskurv skal du bruge din kode til at betale. Har du valgt vare som er dyrer end koden er dette ingen problem, da du så bare betaler for det resterende beløb.

Når du kommer til oversigten over dine vare så kan du skrive din kode ind i gavekortfæltet og trykke opdater. Så retter systemet prisen og du vil kunne se hvis der er en difference. Så fortsætter du bare til betaling og varen bliver sendt til dig efterfølgende. 

Gavekortet kan ikke bruges i kompination med andre rabatkoder 

 

Giv en gave som ikke skal byttes. 

 

 

Andre der købte denne, købte også