Gavekort til OutdoorPro.dk
Michael Lyng Frandsen
Jeg lavede først en forkert bestilling, men jeg fik god service, og de 10% jeg fik på min bestilte vare, kom også til at gælde da jeg føjede en kniv mere til ordren. Så jeg sparede en god del og begge varer var tip top, som man ville forvente fra high-end produkter.
Tine Lyng Christiansen
Fin taske, jeg har købt en Packsafe taske. Den var lige som den skulle være. Og det var perfekt service hos OutdoorPro. Tusind tak for rigtig god service.

Gavekort til OutdoorPro.dk

OutdoorPro.dk

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

50.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Mangler du et gavekort til en ven, søn, mand, kone eller et andet familiemedlem, som også har en stor passion for udelivet, så er et gavekort til Outdoorpro.dk altid et godt forslag.

Sådan bestiller du:

Det er meget nemt at bestille gavekortet hos OutdoorPro.dk Du kan selv bestemme størrelsen på det gavekort. Ønsker du at give et på 100,- kr så vælger du det. Ønsker du at give et på 1000,- vælger du det og ligger i kurven. Ved "vælgeren"  vælger du det beløb gavekortet skal være på, som svarer til gavekortets værdi. Køber du for eksempel 550, får du et gavekort på 550 kr.
Gavekortet bliver herefter tilsendt pr mail til dig.

Sådan indløser du:

Gavekortet leveres som kode, til når du vil købe varerne. Når du har fundet alle de vare du gerne vil havde og lagt dem i din indkøbskurv skal du bruge din kode til at betale. Har du valgt vare som er dyrer end koden er dette ingen problem, da du så bare betaler for det resterende beløb.

Når du kommer til oversigten over dine vare så kan du skrive din kode ind i gavekortfæltet og trykke opdater. Så retter systemet prisen og du vil kunne se hvis der er en difference. Så fortsætter du bare til betaling og varen bliver sendt til dig efterfølgende. 

Gavekortet kan ikke bruges i kompination med andre rabatkoder 

Giv en gave som ikke skal byttes. 

 

Dette er et print selv gavekort, hvor du får fremsendt en kode der skal bruges ved indløsning.

Andre der købte denne, købte også