Klymit Liggeunderlag

Klymit udfordrer de traditionelle løsninger inden for liggeunderlag, og tilbyder dig innovative produkter som du ikke finder andre steder. Uanset om du er på jagt efter høj komfort eller lav vægt, så har Klymit en løsning, hvor kvaliteten er i top.

De fleste kender Klymit for deres lette liggeunderlag, der er designet til at fylde og veje så lidt som muligt, samtidig med at du stadig har god støtte og får en god nattesøvn. Faktisk har et af deres mest populære liggeunderlag, Klymit Static V, kun en vægt på 514 gram, og pustes op på kun 15 pust!

Mange liggeunderlag fra Klymit er designet med V-formede luftlommer, hvilket holder på luften i kamre, så du ikke presser luften rundt i underlaget når du ligger med. Som en af de få på markedet designer Klymit også liggeunderlag, der passer perfekt til hængekøjer. Når du køber et Klymit liggeunderlag får du derfor et underlag med lav vægt, høj kvalitet og god komfort, uden at skulle betale mange tusinde kroner.

For nogen er det at sove ude i naturen en måde at komme væk fra mylder og stress, og nyde naturen og få en oplevelse af eventyr. For andre er det sport, opgaver eller arbejde. Uanset hvorfor du skal overnatte i naturen, så designer Klymit liggeunderlag til dig!

Du finder et bredt online udvalg af liggeunderlag fra Klymit lige her hos OutdoorPro.dk. Klik dig rundt og bliv inspireret! Er du det mindste i tvivl, eller har et spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Mere information om Klymit Liggeunderlag

Når du skal vælge dit nye liggeunderlag, er der et par ting du bør overveje. Klymit designer nemlig liggeunderlag i forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Her kan f.eks. nævnes deres Inertia-serie, som er designet til at være ekstremt let, og har et underlag der kun vejer 173 gram! Det helt særlige ved Klymit Inertia X Lite er, at det kun dækker fra overkroppen og ned til hoften. Det giver en virkelig lav vægt og holder stadig dit torso væk fra den kolde jord. Du kan her lægge din rygsæk under fødderne, eller måske direkte i soveposen på jorden. Sammenpakket fylder den mindre end en banan!

Klymit designer derfor både utrolig lette udgaver, men også store liggeunderlag, hvor der er plads til to personer, f.eks. deres Double V – perfekt til kæresteparret der vil sove tæt sammen på deres eventyr i naturen. Uanset hvad, så har Klymit et liggeunderlag der passer til dit behov!

Klymit liggeunderlag til hængekøjer

Du læste rigtigt, hængekøjer! Hos OutdoorPro.dk har vi prøvet det på egen hånd. Et almindeligt liggeunderlag i en hængekøje skøjter rundt og passer normalt rigtig dårligt i en hængekøje. Med Klymit Hammock V ligger underlaget derimod fast, og det isolerer også op af siderne i hængekøjen. På den måde får du en markant bedre nattesøvn og vågner op samme sted, som du er faldet i søvn.

Rigtig god fornøjelse med dit nye Klymit liggeunderlag.