Mora Scout 39 Blueberry
Mora Scout 39 Blueberry

Mora Scout 39 Blueberry

Morakniv

319,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Dette er en klassisk outdoor-kniv til børn, som kan bruges til mange forskellige projekter på det næste eventyr. Kniven med dobbelt fingerbeskyttelse er designet til den lille eventyrer og er perfekt, når du har brug for et sikkert værktøj lige ved hånden. Bladet er lavet af genanvendt svensk rustfrit stål og har langvarig skarphed.

Med et tøndeformet olieret eller bejdset håndtag af skandinavisk FSC®-certificeret birketræ, dobbelt fingerbeskyttelse og et 2,0 mm tykt blad af genanvendt svensk rustfrit stål er denne kniv altid klar til den næste opgave. Takket være en mindre håndtagsgeometri hviler kniven komfortabelt i en lille hånd. Knivens fulde rat-tail tang løber gennem hele håndtaget, hvilket giver både styrke og stabilitet i hvert snit. Knivskeden af vegetabilsk garvet læder i sin naturlige farve har en bæltestrop, der nemt kan fastgøres til et bælte, og for en sikkerheds skyld er den udstyret med en enkel og klassisk klik-knap, der sikrer kniven i knivskeden. Det prægede våbenskjold fra Dalarna på knivskeden er en velbevaret detalje fra fortiden. Knivskeden skal altid være monteret på kniven, når den ikke er i brug, for omhyggeligt at beskytte både brugeren og den skarpe æg. Når kniven kommer i kontakt med andre overflader end træ, kan den blive sløv. Børns håndtering af knive skal altid ske under opsyn af en voksne.

Børns håndtering af knive skal altid ske under opsyn af en voksen. Lige siden de blev introduceret i 1930'erne, har de karakteristiske spejderknive været en oplagt begynderkniv for børn og en døråbner til et rigere udendørsliv.

 

Bladets længde: 86 mm

Bladtykkelse: 2,0 mm

Knivens længde: 180 mm

Total længde: 197 mm

Nettovægt: 75,3 g

Farve lys blå skaft