Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Sportsbeklædning

Du kan nemt finde din sportsbeklædning online hos OutdoorPro.dk
Sportsbeklædning er naturligvis et bredt begreb, og det er lige netop hvad vores sortiment er. Du finder nemlig sportstøj til både løb, fitness, mountainbike og meget mere.
Hos OutdoorPro.dk forhandler vi bla. OMM og ACLIMA, som producere og udvikler sportsbeklædning til de kræsne og dig der sætter krav til dit udstyr.
Kig dig endeligt omkring, og bliv inspireret.

 

OMM - Flow Tee - Front

Mere information om Sportsbeklædning

Udstyr og beklædning er en stor del af udøvelsen af sport. Uanset om det et fitness, crossfit, OCR, trailrunning, løb eller måske cykling.
Derfor går vi, hos OutdoorPro.dk, ekstremt meget ud af at vælge netop de producenter der er stærke på hver deres felt.

Køb INOV-8 online hos OutdoorPro.dk

INVO-8 har høj fokus på OCR, trailrunning, fellrunning, fitness og Crossfit, hvor de helt sikkert er med i eliten af sportsudstyr. Vi har derfor naturligvis valgt netop INVO-8 som en del af vores sortiment af sportbeklædning og udstyr.
Særligt udmærker inov-8 sig ved deres fantastiske sko. Du finder et bredt udvalg, hvor der helt sikkert er den perfekte sko til netop dit løb. Det er vigtigt med den rigtige sko, det både øger komforten, men især optimerer det dit løb.
Se det komplette INVO-8 sortiment her.

Køb ACLIMA online hos OutdoorPro.dk

Norske ACLIMA har et virkelig bredt sortiment. Fælles for alle produkterne er at de designes og produceres i den bedste uldkvalitet. Uldtøj har fantastiske egenskaber når du dyrker motion og sport. Uldens naturlige egenskab, trækker fugten væk fra kroppen og kan sikre at du holder varmen når det er koldt, og omvendt, bliver kølet når det er varmt.
Desuden er det blødt, lækkert og yderst behageligt, samtidig med at aclimas produkter er designet i højeste mode.
Vil du gerne se alle produkterne fra ACLIMA, kan du klikke her.