Wolverine 1000 Mile Boot

Original 1000 Mile støvler fra amrikanske Wolverine er en støvle der har været til siden 1910. Den hedder 1000 Mile fordi der er 1000 Mile i støvlerne. Så skal du havde nogel af de første arbejdssko som kun er blevet mere morderne med tiden, så er 1000 Mile den helt rigtige model at vælge.

Her får du en støvle du sagtens kan bruge ude i naturen og inde på kontoret, da den er nem lige at tøre over efter en tur ud i det fri. Om det er med familien eller bare at lufte hunden så er dette en støvle der er god til at holde fugten ud. Så dine føder er sikret en tør og god tur ud i naturen.

Selv om støvlen har været en arbejdsstøvle så er den uden sikkerhed i, så være opmærksom på dette hvis du er på udkig efter en flot arbejdsstøvle.

 

Mere information om Wolverine 1000 Mile Boot

Hvis du er til den rå look elle bare på udkig efter nogel meget holdbare støvler så er 1000 Mile støvlen helt klar en af de modeller du skal kigge på.

Støvlen er tæt så den holder skit og snavs ud i store mængder uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Nyd støvlen enten med lange ture eller tildaglig på jobbet. Da du ikke har brug for flere modeller end denne ene.

Støvlen blev fremstillet til arbejder klassen i USA, hvor mange jernbanearbejder brugte dem, da det garvede leder kunne holde til den håre fysiske belastning der har været ved at går igennem naturen i USA. 
Så er du på udkig efter en støvle som kan holde til Outdoor brug så er denne helt rigtig.