20%
Aclima Fleecewool Joggers Women - Navy Blazer - outdoorpro.dk
Aclima Fleecewool Joggers Women - Navy Blazer - outdoorpro.dk

FleeceWool Joggers Woman - Navy Blazer

Aclima

5/5 stjerner ud af 3 kundeanmeldelser.

879,20 DKK
Førpris: 1.099,00 DKK

Du sparer 219,80 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Varme fleecebukser i uld til kvinder, perfekt til hverdagsbrug

Disse Joggers er fleecebukser, der er perfekte til de rigtig kolde vinterdage, eller bare til at sidde rundt om bålet med en varm kop kakao. Disse bukser er en del af Aclimas prisvindende FleeceWool-serie af uldtøj, som er fremstillet i 100 % merinould. Merinoulden strikkes, skæres og børstes, hvilket gør bukserne super bløde, lette og virkelig behagelige at have på - både for huden, men også for at holde dig varm og behagelig. Med FleeceWool-serien har Aclima vist, at fleece ikke behøver at være lavet i plastikmaterialer, men sagtens kan laves i uld - samme lækre tøj, meget bedre for klimaet!

Disse joggers kommer med en justerbar snørre ved taljen, så du selv kan justere pasformen, og så har den to fyldige lommer på hver side. Foruden ovennævnte, så tørrer uld let, og optager meget lidt lugt, og den særlige behandling af ulden ved børstning gør, at det er behageligt mod huden, så du nemt kan bære bukserne for sig selv. Alt dette gør, at disse joggers er det perfekte valg til dig, der gerne vil have maks komfort til dine ben, både indenfor og udenfor!

OBS: Bukserne er store i størrelsen, så vi anbefaler, at du vælger en størrelse mindre end du normalt plejer.

Specifikationer

Vægt: 322g i lille størrelse, 250g/m2
Materialer: 100 % merinould, 19,5 micronfiber
Vævningsmetode: strikket og børstet fleece

Se vores andre andre produkter fra FleeceWool-serien her.

Disse bukser fås også i turkis og grå, samt til mænd.

Anmeldelser af FleeceWool Joggers Woman - Navy Blazer

Tanja Bille Dengsø
Absolut fantastiske bukser, har også trøjen og kan mærke jeg kommer til at bo i det hele vinteren og de kommende sommeraftener også
Birgitte Stormly
Update på min anmeldelse. De giver sig lidt igen efter vask hvilket er godt så de ikke er helt tight. Tilgengæld har jeg blåt fnuller i hele huset. Alle vegne. De fnulrer simpelthen så meget. Både indeni og udenpå. Har brugt mere end en klæderulle på dem foreløbig. De er dog stadig dejlige, men ville nok vælge en lysere farve næste gang pga alt det fnuller.
Birgitte Stormly
Super lækre bukser bukser. De er lette og alligevel fylder de som fleece. Elsker at det er uld de er lavet af. Dyre men de er prisen værd. Der står man skal købe en størrelse mindre end normalt. De krøb under vask (vasket som der står i vejledningen) så fra at være løse er de lidt mere tætsiddende. Jeg ved dog ikke om de giver sig lidt endnu.

Relaterede produkter til FleeceWool Joggers Woman - Navy Blazer

Andre der købte denne, købte også