Folts Minimalist Tanto
Folts Minimalist Tanto
Folts Minimalist Tanto
Folts Minimalist Tanto
Folts Minimalist Tanto
Folts Minimalist Tanto

Folts Minimalist Tanto

CRKT

369,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Minikniv, ideel til hverdag og camping

Denne kniv er designet af Alan Folts, som har mere end 20 års erfaring med udviklingen af knive som arbejdsredskaber. Denne kniv er ingen undtagelse, og er skabt til brug for alt der kan skæres - træ, pap, snor... You name it!

Denne kniv er med et blad i tanto-form, så den er god til at stikke ind i et materiale med - f.eks. flamingo. Knivsbladet er skarpt, så den er let at skære med. Selvom kniven er lille, skal det ikke skræmme dig væk, for den skærer bedre end mange på dens egen størrelse!

Skæftet er lavet i fibreret kunstharpiks med buer til dine fingre - så du har ekstra godt greb om kniven. Vær opmærksom på, at kniven oprindeligt kommer i en skede til at hænge om halsen, men at det jf. Knivloven er ulovligt, hvorfor skeden kommer uden snor. Der medfølger udstyr til at klippe den fast i dit bælte.

Specifikationer

Knivsbladet længde: 53,98mm
Knivsbladets stål: 5Cr15MoV
Knivsbladets tykkelse: 2,79mm
Længde: 130,3mm
Vægt: 45,36g
Skæfte: Poleret fiber infusioneret med kunstharpiks
Skedemateriale: Polypropylen
Skedens vægt: 14,17g

 

Bemærk: Kniven i videoen er IKKE med et tanto knivsblad, men tjener som illustration på kniven. Alt er det samme, undtagen knivsbladets form.

NB: Knive i Danmark skal bruges til anerkendelsesværdige formål, ellers er de ulovlige at besidde. Vi har skrevet en artikel om knivloven fra 2016, så du selv kan blive ajour med reglerne. Læs artiklen her.

Relaterede produkter til Folts Minimalist Tanto

Andre der købte denne, købte også