Klymit - KSB 0 Down Sleeping Bag
Klymit - KSB 0 Down Sleeping Bag
Klymit - KSB 0 Down Sleeping Bag
Klymit - KSB 0 Down Sleeping Bag
Klymit - KSB 0 Down Sleeping Bag
Klymit - KSB 0 Down Sleeping Bag - Opbevringspose
Klymit - KSB 0 Down Sleeping Bag - Komprationspose
Klymit - KSB 0 Down Sleeping Bag - Komprationspose

KSB 0 Down Sleeping Bag

Klymit

2400.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

KSB 0 soveposen er en ekstra isolerende sovepose.

KSB 0 posen er en meget varm sovepose, som kan bruges i den koldeste del af året i Danmark og på Kilimanjaro ture, eller andre topture, hvor de sidste par overnatninger foregår i kolde og frostklare nætter.

Her giver de elastiske syninger giver god plads til komfort. Hvis du sover på siden eller på maven, vil du elske denne dejlig varme pose med masser af plads til at bevæge sig i. 

Elastiske syninger

Den detalje, som løfter KSB 0 soveposen op på øverste komfortniveau er de elastiske syninger. De giver dig plads til at sidde op i posen, endda i skrædderstilling, hvis det er hvad du ønsker. Så hvis du synes at den eneste behagelige sovestilling er på maven med det ene ben trukket op under dig, er der også plads til dette.

Varme fødder

Den veldesignede fodboks sikrer god plads til fødderne og maksimal udnyttelse af isoleringen.

Det unikke og effektive "Lenght Locks" system, gør det nemt at justere længden på soveposen, så den passer til dig uden at kompromittere isoleringen. Systemet korter soveposens længde ind i 2 trin fra 198 cm helt ned til 160 cm personhøjde.

Bløde og isolerende dun

KSB 0 soveposen er fyldt med andedun i kvalitet 650. Dette kan sammenlignes i isoleringsniveau med de allerbedste (dyreste) fiberisolerede soveposer. I alt er posen fyldt med 1200 gram dun. Alligevel er totalvægten af posen ikke mere end 1600 gram

Ekstra features på KSB 0

Lynlåsen er en lille fin historie for sig selv. Den har et lille skjold lagt ind på skyderhåndtaget, som sørger for at stoffet fra soveposen ikke sætter sig fast i skyderen når du lyner op. Ikke mere "argh! nu-satte-den-sig-fast-igen-jeg-får-den-aldrig-lukket!!!!!"

Der medfølger en opbevaringspose til KSB 0. En stor 50 liters netpose er det helt rigtige opbevaringshylster, når soveposen skal hvile imellem dine vinterture. Hvis du altid har din dunsovepose liggende stramt pakket sammen, vil dunene efterhånden miste en del af deres fyldeevne, og du vil ikke kunne holde varmen i soveposen lige så let. Så giv altid din dunsovepose masser af plads, når den ikke er med på tur. Der er naturligvsi også en kompressionspose med til KSB 0.

Specifikationer på KSB 0

Vægt: 1,6 kg uden pakpose

Komfort temperatur: -11 gr C

Limit Temperatur: -18 gr C

Længde: 208 cm

Bredde: 76 cm

Sammenpakket størrelse: 26 x 37 cm

Isoleringsmateriale: Hvide ande dun

Skulderomkreds: 152 cm

Personlængde: 160 til 198 cm (justerbar)

Leveres med udstyr

Kompressions pakpose

Opbevaringspose i let mesh

Definitioner:

Komfort temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge afslappet på ryggen med armene langs siden i soveposen, og ikke føle sig kold.

Limit temperatur: Laveste temperatur en standard mand under standard betingelser, kan ligge krøbet sammen i soveposen, og ikke føle sig kold.

Risk temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge i soveposen, og kun have risiko for forfrysninger og hypotermi, men ikke vil dø af kulden.